2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 45 پست
ما میتونیم برای فرزندانمون جور دیگه ای باشیممن دیگه خیلی مطمئنم که سالمم😂😂

آره باید تو گینس ثبتت کنن😅 من که بچه نمیخوام تو این مملکت رنجایی که خودم کشیدم بس بود اینجا درست نمیشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیفهمید مشکل شرعی داره این کارفقط برای همون بخش شناسنامه که بعد عقد میخوان پاک کنن حالا مشکل نداره

اره میدونم مشکل داره بار اول تحقیق کردم زد مشکل شرعی داره فقط برای دختری که لازمه حتما بی گناهی و سالم بودنش ثابت شه

یا همون برای طلاقم مشکل نداشته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین میدونی نمیتونم بگم مامانت مقصره 100 درصدی چون بعضیا اول میگن نمیخواد بعد اتفاقی بیفته ممکنه هر ...

من ۳ تا نامه دارم

اون اوایو رو دارم نامه پزشکی قانونی که ثبت شده برام و حکمشو دارم تو تمام حکم های دادگاه هم نوشته شده که رابطه نبوده

الانم که نامه سوم دیگه از این مطمئنتر🫠😂😂

دقیقا مامانم منو به اصرار خاااله عزیزمممم بزور برد و نامه گرفت داد به شوهرم شب عقدم شوهرم عصبی شده ...

نه من نامه ندادم گفتم رفتیم قاطی کرد

دکتر دوتا نامه داد یکیشو به من یکیش به خواهرشوهرم

اونم بنده خدا همسن منه میگفت چقدر اینکارا سخته😂😂

احتمال میدم مثل قدیما که میترسیدن به دخترشون خانواده شوهر انگ بزنه میترسه چاره چیه توام که رفتی دکتر ...

اره میگفت ما بینمون هست که نوع پرده جوری بوده حونریری نداشتن .منم دقیقا همون نوع هستم

اره میدونم مشکل داره بار اول تحقیق کردم زد مشکل شرعی داره فقط برای دختری که لازمه حتما بی گناهی و سا ...

بهم بگن ازدواج نمیتونی بکنی هم نمیرم انجام بدم

خصوصی ترین بخش یه انسان

حتی امپولم نمیدارم بهم بزنن