2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 45 پست
اخه بگو منی که با همسر عقدیم رابطه نداشتم یعنی رفتم با کسی دیگه داشتم؟😂😂خب خنده دار و گریه دارهمیگ ...

به تو اعتماد داره قطعا نمیخواد حرف و حدیثی برات پیش بیاد

بعد به پسرای این دوره و زمونه هیچ اعتباری نیست ممکنه فردا کلی انگ بهت بچسبونن

مادرت حق داره یکم فک کنی توام بهش حق میدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مادرت بگه تو چرا گوش میکنی؟میخوای تو همه ی موارد زندگیت انقدر گوش بگیر مادرت باشی؟خودت رای و نظ ...

دیگه میگه من مادرم یه چیزی بیشتر میدونم

بار اول درکش میکردم ولی بار اخر درکش نکردممممم چون من نامه پزشکی قانونی داشتم از این بالاتر وجود نداره دیگه اه

اصلا چرا گوش میدی پاتو بکن یه کفش بگو نمیرم واسه خودم ارزش قائلم😑😑والا شوهر راضیه مادر ناراضی

همون اخه بار اول که مادرشوهرمگفت میخواستم بگمروم نشده مامانم گفت دیدی بهتر بود خودمون گفتیم فردا میومد میگفت ما قطعا بهمون بر میخورد ناراحتی پیش میومد

اما اینا ازم نخواستم اصلا

اره مامان منم بار اول گقت ما بینمون این نوع پردهبکارت هست و دیدم این مدلی و بری بهتره دیگه حرفی توش ...

خب الانم بری چیزی نمیشه

بالاخره تو که از خودت مطمئنی ، ده دقیقه ام بیشتر طول نمیکشه برو دیگه جای هیچ شک و شبهه ای برای خانواده ی شوهرت آینده اتم نباشه

گول تفکرات اوپن مایندی مردای الان و نخور ، ممکنه فقط یکی از افراد خانواده اش تفکر زهری خودشو تزریق کنه به شوهرت

البته این چیزیه بین خودتو همسرت

باهم برید

منم با همسرم باهم رفتیم کسیم نیومد

به تو اعتماد داره قطعا نمیخواد حرف و حدیثی برات پیش بیاد بعد به پسرای این دوره و زمونه هیچ اعتباری ن ...

اره بهش حقمیدم

بار اول مادر شوهر سابقمگفت اون عروسمهم با مامانش و پسرم رفتن میخواستم به شما هم بگم روم نشد

مامانمگفت اگه نمیگفتم میخواست خودش بگه و ناراحتی بشه

ببین میدونی نمیتونم بگم مامانت مقصره 100 درصدی چون بعضیا اول میگن نمیخواد بعد اتفاقی بیفته ممکنه هر چرت و پرتی بگن

به نظرم باید نامه رو بگیری پیش خودت نگه داری احتیاطی داشته باشی واسه خودت اتفاقی افتاد دستت باشه

کاش تو این مملکته نبودیم همه جا این توهین به زنه اینجا ولی نمیخوان بفهمن فکر نکنم هیچوقتم درست بشیم

ما میتونیم برای فرزندانمون جور دیگه ای باشیم

من دیگه خیلی مطمئنم که سالمم😂😂

خب الانم بری چیزی نمیشه بالاخره تو که از خودت مطمئنی ، ده دقیقه ام بیشتر طول نمیکشه برو دیگه جای هیچ ...

نه من نامزدم نیومد خودمو خواهرشوهرم رفتیم تازه گفتم اون نبود بگیره و رفتیم و نامزرم ناراحت شد دیگه گفت به من شک داشتی فکر عوضیم😐🫠😂