2777
2789

سوالتو بپرس عزیزم همینجا اگر بدونیم راهنمایی میکنیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهرم خیانت شده البته قبلشم شده من فهمیدم کلی قسم خورد دامادم قول داد تکرار نکنه ولی پریشب خواهرم رفت سر گوشیش که خیلی چیزا ثابت شد حالا کلی عذرخواهی و توبه که نرو هرکاری بگی وهرشرطی قبول

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

حالا خواهرم حضانت پسرش وحق طلاق و ۶دنگ خونه خاسته شوهرش گفت چشم ولی مینویسیم که درصورت خیانت دوباره من اجازه میدم اومد خودت گوام بزنی طلاق بگیری

سوالش اینه کجا باید ثبت کنه قانونی بشع و باید بنویسه درصورت خیانت ؟چون شاید زرنگ بشه دوبارع سوتی نده واینکه خونه ۱ماع دیگه آماده میشه مدرک مثل سند یا فروشنامه نداره چجوری ازش بگیره تا دامادم پشیمون نشد ؟؟

سوالش اینه کجا باید ثبت کنه قانونی بشع و باید بنویسه درصورت خیانت ؟چون شاید زرنگ بشه دوبارع سوتی نده ...

عزیزم من دانشجو حقوق هستم ولی به نظرم اصلا این رو قبول نکنه چون بعضی از قضات قبول نمیکنن اینجور نوشته هایی رو

عزیزم من دانشجو حقوق هستم ولی به نظرم اصلا این رو قبول نکنه چون بعضی از قضات قبول نمیکنن اینجور نوشت ...

باید اول از یه وکیل یا قاضی بپرسید که آیا این نوشته ها که ثبت قانونی هم هست مورد قبول هست

به جایی میرسه یا نه

بعد همچین کاری رو کنید

باید اول از یه وکیل یا قاضی بپرسید که آیا این نوشته ها که ثبت قانونی هم هست مورد قبول هست به جایی می ...

محضر فک کنم قانونی هست پس کجا حضانت حق طلاق میگیرن عزیزم ؟