2777
2789
عنوان

شما باردار شدین کی به دیگران‌گفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 44 پست

من باردار نیستم بشم اگه حالم خوب باشه تا تشکیل قلب میمونم به مامانم اینا میگم اونا به کسی نمیگن ولی مادرشوهرم خیلی پیگیر و منتظره به همه هم میگه نمیدونم بشم کی اونا رو بگم دوست دارم بی علائم باشم نگم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارداری اول آزمایش دادم گفتم که اشتباه کردم با این که سپردم به کسی نگن مادر و مادرشوعرم ولی همه جا پ ...

ادم تجربه اول همیشه بلد نیست

منم بار اولمه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

بعد دکترا میگن احتمال سقط ماه های اول زیاده نگین من انقدر از این جمله میترسم😥

کلا تا زمانی که سه ماهت تموم نشده و آزمایشات ان تی و انومالی انجام ندادی نگو،بعدش که خطر سه ماهه گذشت بگو، اوندموقعدهم شکمت کم کم خودشو نشون میده،البته اگر ویارئ باشی زودتر میفهمن

من باردار نیستم بشم اگه حالم خوب باشه تا تشکیل قلب میمونم به مامانم اینا میگم اونا به کسی نمیگن ولی ...

من مادرشوهرم از من زرنگ تره هر ده دقیقه میاد میگه نگیا 😂

هرکیم ناراحت شد بگو من نزاشتم بگی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

بارداری اول آزمایش دادم گفتم که اشتباه کردم با این که سپردم به کسی نگن مادر و مادرشوعرم ولی همه جا پ ...

من مامانم فعلا نگفته گفتم فعلا نگید تا سه ماه رد بشه

الان ده هفته اید؟؟

کی میرید ان تی

ادم تجربه اول همیشه بلد نیست منم بار اولمه

اره دقیقا 😅😅😅

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من مامانم فعلا نگفته گفتم فعلا نگید تا سه ماه رد بشهالان ده هفته اید؟؟کی میرید ان تی

دو هفته دیگه ایشالله

12هفته و یه روز نوبت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

این دوتاازمایش برای چیه

سلامت جنین

دو تا سونو و آزمایش خیلی مهمه هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگفتم

قصد نگه داشتن هم نداشتم

میفهمیدن میخواستن نصیحت کنن

کلا از اون دسته آدمام که هیچی به بقیه نمیگم

یهو بعد چند سال میفهمن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

انشالله منم نوبت گرفتم اول دیاونجا هزینه سونو چند سوال نکردین

به سلامتی ایشالله

نه والا نپرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40