2777
2789
نمیگم ندارن ولی هرکسی در حد خودش به بعضیا نیومده زیادتر از خودشون داشته باشن

ای کاش همه بهتر بالاتر از خودشون خواستگار داشته باشن

والا کسی که جای ما رو تو دنیا نگرفته

چقدر خوبه که دخترای ازدواج خوب بکننن زندگیشون بهتر بشه

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی ک سواد و هنر نیست شاید اون دختر انسانیت داره نجابت داره خانواده داره خوشگله خواستگارش عاشقشه

بعدشم این بحقو اگ بخواییم دقیق باز کنیم یه دلیل دیگش اینه که مردهای ایرانی به دلیل خودخواه بودن و بزدل بودن دختر بی قدرت و هیچ کاره و بی پشتوانه میپسندن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
من بد نمی خوام حالا بد بخوام یا نخوام حرف من به کجا میرسه منتها حرفم اینه هرکسی میره پی لیاقت خودش

يعني تو بالاتر از بقيه دختراي كه حرف لياقت رو ميزني؟! جه از خودمتشكر! همه جي تحصيلات و زيبايي نيست اونا قطعا جيزهايي دارن كه تو نداري و از جهاتي شايد اخلاق از تو بالاترن. تو كي باشي لياقت رو تعيين كني!

من اگه یکروزی پسرم بخواد ازدواج کنه نظر من رو بخواد نگاه نمیکنم دختر زیباست یا چقدر سواد داره یا اصلا هنری داره یا نه نگاه میکنم چقدر ادب داره چقدر متواضعه و خانواده اش چطورن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین احساس میکنم حسادت داری به چیزایی که بقیه دارن و تو نداری. سعی کن خودتو درگیر زندگی بقیه نکنی و به فکر پیشرفت خودت باشی زمانش که برسه ازدواج میکنی نگران نباش. از فرهنگیان هم بد گفتی خب این حسودی رو از خودت دور کن عزیزم

من اگه یکروزی پسرم بخواد ازدواج کنه نظر من رو بخواد نگاه نمیکنم دختر زیباست یا چقدر سواد داره یا اصل ...

این جمله ها فقط تو کتابا قشنگن دنیای واقعی یه چی دیگس

کاری به اون دختر بقول شما .... ندارم ولی با تجربه زندگی بالا و البته موفق آنقدری میدونم که مرد جماعت چه خارجی چه ایرانی اصلا آنقدر نباید بزرگش کنی که به همجنس خودت بی احترامی کنی .دختر زن مادر لیاقت بهترین حرفها رو داره ...

من بد نمی خوام حالا بد بخوام یا نخوام حرف من به کجا میرسه منتها حرفم اینه هرکسی میره پی لیاقت خودش

یاد تاپیک دیروز افتادم 😂😂

میگفت دخترای دهه هشتادی حق ما دهه شصتی هارو میخورید برید با همسن خودتون

شماها پیک می و هول شوهر هستید میرید با مرد دهه شصتی😂

انقد یعنی به شوهر نیاز دارید ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

کاری به اون دختر بقول شما .... ندارم ولی با تجربه زندگی بالا و البته موفق آنقدری میدونم که مرد جماعت ...

موافقم مرد کی لیاقت داره که واسه این چیزا دومیش باشه

من دهه شصتی نیستم

عقلت در حد همون تاپیک سخیفه اما

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

لیاقتشون همینه دیگه هرکی میره پی لیاقت خودش . بعدش آخر سر که ازدواج کردن و وارد زندگی متأهلی میشن تا ...

عزیزم من درکت میکنم که الان عصبی هستی چرا برای تو نمیشه برای بقیه میشه! ولی مسیر و زندگی هر کس فرق میکنه قسمت هم خیلی دخلیه... تو گفتی خانوادم سیاست ندارن یه بخشش میتونه این باشه ولی خب شاید خودتو خیلی میگیری شاید انتظار داری بشینی پسر بیاد سمتت چرا خودت یه حرکتی نمیزنی... برو تو اجتماع کافه باشگاه دانشگاه هر چی یا دایره ارتباطتت رو زیاد کن... شاید از اونایی که پسر ببینی اخم میکنی یکم گشاده رو و پایه باش تو فضای مجازی هم فعالیتت بالا باشه...

ولی حسودی و این حرفای بی ادبی دردی از تورو دوا نمیکنه فقط خودت عصبی تر میشی و حالت بدتر میشه

بجا اینکه زوم کنی رو بقیه که چرا اینقدر موفق ان تمرکزتو بزار روی خودت روی زندگی و پیشرفت خودتت

خدا به دلی که دریاست کِشتی میده ❤️🩹🕊️

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️