2777
2789

این حرف یک خانم باهنر و باعلم نیست چون باشخصیتتر و پختهتر از این حرفها هستند که کسب علم و هنر کرده باشن برای شوهر پیدا کردن و فهم بالایی دارن میدونن خیلی از دخترای سرزمینمون ممکنه شرایط اعم از پول خانوادهی آگاه نداشتن از زمانشون استفاده درست رو ببرن ولو اینکه از خیلیا باهنرتر و مستعدتر بودند

مگه پسر مردم که پزشک و مهندس و امثالهم میشه دنبال همکار میگرده دنبال یه شریک عاطفی هست که مواردی مهمتر از علم و هنر داشته باشه مثل وفاداری اخلاق خوب تعهد بیادعا بودن شخصیت فرهنگ سواد رابطه مهربانی و دلسوزی

شما رو قضاوت نمیکنم شاید مواردی که دیدی از این موارد مهم بیبهره بودن در غیراینصورت داشتن علم و هنر بدون این موارد به درد همکار بودن هم نمیخوره چه رسد همراه حالا چه باهنر و علم چه بیهنر و علم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما که زیبایی تحصیلات بالا داری بی سواد و بی هنر و بی سلیقه نیستی چرا آنقدر درگیر ازدواجی که از ...

ببین وقتی تو یه موقعیتی بیش از اندازه بمونی مغز میترکه! اسی دست خودش نیست اینقدر سعی کرده اوضاع رو عوض کنه ولی نتونسته الان مغزش تعطیل شده!!! وقتی حجم خشم و عقده زیاد میشه زور منطق نمیرسه گاهی زور احساسات خیلی بیشتر از منطق هست

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

شما تعیین نمیکنی حد و حدود خوشبختی دیگران رو.دلت رو بزرگ کن شاید خدا بخاطر قلب مهربونت تو رو از همه ...

من بد نمی خوام حالا بد بخوام یا نخوام حرف من به کجا میرسه منتها حرفم اینه هرکسی میره پی لیاقت خودش

کلن اینجور تاپیکا واسه پر بازدید شدنه دیگه وگرنه هیچکی اینقدر کوته فکر نیست که اینجوری بگه

بخدا زنای اینجا ازین بدتر هم من دیدم هستن

متاهل هاشونم دیدم ازین بدتر بودن

انقد که زن ها همدیگه رو میکوبن که خودشون بالا و خوب بنظر برسند و سر شوهر دعوا میکنن

مرد ندیدم اینطور باشه ... بعد میگن مقصر همه مشکلات مردا هستند

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

من بد نمی خوام حالا بد بخوام یا نخوام حرف من به کجا میرسه منتها حرفم اینه هرکسی میره پی لیاقت خودش

خدا میفهمه حرف دلت رو.

شاید تو زندگی بقیه تاثیر نداشته باشه اما قطعا تو زندگی تو تاثیر داره.

اینطوری آرامش خودت هم بیشتره.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃