2777
2789
نمیگم ندارن ولی هرکسی در حد خودش به بعضیا نیومده زیادتر از خودشون داشته باشن

آره مثلا خودت

بهت نیومده شوهر اصلا داشته باشی 🤣

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

پسرا دوست دارن زنشون ازشون پایینتر باشه از چنین دخترانی خوششون میاد داشتن چنین زنانی بهشون حس غرور و برتری میده که مردا دنبال همین حس هستن

دخترای خیلی خوب و بالا برعکس پسرای همسطح خودشون معمولا دنبالشون نمیان چون حس برتری بهشون نمیدن و پسرای تنبل و بی عرضه که میخوان زنشون جمعشون کنه و به زنشون تکیه کنن معمولا دنبالشون میان

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو جه حسودي دختر زشت خواستكار داشته باشه تو بي شوهر ميموني بخيل؟ خدايي يكم شعور هم خوب جيزيه

آره بی شوهر میمونه چون از نظر استارتر دختر زشتا پسرا رو میبرن 😐✅😂

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

پسرا دوست دارن زنشون ازشون پایینتر باشه از چنین دخترانی خوششون میاد داشتن چنین زنانی بهشون حس غرور و ...

لیاقتشون همینه دیگه هرکی میره پی لیاقت خودش . بعدش آخر سر که ازدواج کردن و وارد زندگی متأهلی میشن تازه چشمشون باز میشه میرن با بهتراش به زنشون خیانت میکنن

جمه جمعه دخترای زشت و بی سواده 😂

ندیده و نشناخته میگم آدم بیمار و چیپی هستی

و شدیدا پیک می

شایدم بچه مدرسه ای باشی

اگر برای سرگرمی این تاپیک رو زدی حرفام شامل حالت نمیشه

اگر واقعا عقاید خودته که باید بحال شعورت گریست

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

لیاقتشون همینه دیگه هرکی میره پی لیاقت خودش . بعدش آخر سر که ازدواج کردن و وارد زندگی متأهلی میشن تا ...

با دکترای حقوق و خونه و ماشین و درآمد آنچنانی هرچی نظافتچی بیمارستان و آبدارچی اداری بود اومد خواستگاری من ! آخرش یه راننده ساده گیرم اومد که دیگه سرکار هم نمیره!

نمیگم ندارن ولی هرکسی در حد خودش به بعضیا نیومده زیادتر از خودشون داشته باشن

شما تعیین نمیکنی حد و حدود خوشبختی دیگران رو.

دلت رو بزرگ کن شاید خدا بخاطر قلب مهربونت تو رو از همه شون خوشبخت تر کنه.

برای خانه همسایه نور بخواه که از نور او خانه تو هم روشن میشود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃