2777
2789

مامانم و چند نفر از خانوادم سلامتیشون به خطر افتاده مریضن چهرشون شکسته و پیر شده از لحاظ مالی دستمون تنگه دعا کنید جور بشه بریم دکتر

از طرفی بابام نمیره سهم ارث برداره بقیه عمو هام خرج میکنن بخدا روا نیست ما اینحور باشیم اونا هم اونجور 😭

برای قبولی کنکورم دعا کنید خودم یمدته چهرم عوض شده شکسته و بیمار گونه شده دعام کنید ترو خدا

انشاالله هیچوقت غم و غصه نبینید

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

برام مهم دعا کن همین ماه میاد یک خواستگار خوب برام پیدا بشه

دعا کردم 🤲🏻

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله بهترینها برای شما و خانواده اتون اتفاق بیفته خواهر عزیزم

التماس دعا دارم برای شفا و سلامت پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

سوره توحید نذر امام زمان عج کن.هرچندتاکه میتونی ونذرصلوات و هدیه به حضرت نرجس خاتون س...انشالله مشکل ...

ممنون عزیزم باشه انجام میدم

ان شاءالله بهترینها برای شما و خانواده اتون اتفاق بیفته خواهر عزیزمالتماس دعا دارم برای شفا و سلامت ...

خیلی ممنون 🌸

برای شفاشون صلوات و حمد خوندم

منم برات دعا کردم الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی ممنون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ان شاءالله به خواسته هاتون برسید 🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید زودتر صاحب خونه و فرزند سالم وصالح بشیم

خدایا منتظر معجزه ام❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محم ...

ممنون ❤️🌹

برات صلوات فرستادم انشاالله به خواسته هات برسی 🌷