2777
2789
عنوان

شوهرم پسرم زد غم عالم تو دلمه

1185 بازدید | 55 پست

جای دستش روصورتش موند.از هرجا خسته میشه وکم میاره سرپسرم خالی میکنه.الکی الکی زدش خودشم پشیمون شد.بار چندمشه.اعتماد بنفسش داغون کرده.پسرم قشنگه باهوشه ولی روحش داغون کرده.تروما میشه واسش میدونم 😭😭😭😭چکار کنم چطوری بهش اعتماد بنفس بدم چی بگم ،بگم ازش نترس تو هم بزنش چی بگم داغونم داغون

الکی میزنش بد میزنه انقد نفرینش کردم کار دگ از دستم بر نمیاد😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرت شیطونی کرده بود؟ وقتی می بینی شوهرت خسته ست و دنبال کیسه بوکس میگرده پسرت رو جایی و به کاری مشغ ...

چیزی هم نباسه خودش یه کاری میکنه صداش در بیاره

اون خدا میدونه که هیچ کاری نکرد

الهی امین تا بفهمه

بابام فقط یبار سیلی زد تو صورت داداشم

برای همیشه برای داداشم مرد

الان اگه بابام جلوش پر پر بزنه جون بده میشینه تماشا میکنه

کوچیک ترین ارزشی نداره برای هیچکدوممون

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

تقصیر شوهرت نیس اون خودشم فکرکنم تو همچین محیطی بزرگ شده انقد زدن تو سرش تو بچگی الان داره سر بچه خالی میکنه

بشین بلافاصله با پسرت صحبت کن خودت ادم امن پسرت شو محکم بغلش کن بهش ارامش بده

دستش بشکنه انشاالله.دستتو آب بزن برو به سر و روی پسرت بکش یه کم میوه براش ببر نزار تو اون حال بمونه ...

الهی مادر براش بمیره،یا میزنه یا الکی اعتماد بنفسش داغون میکنه

درسش عالیه بهش میگه خنگ😭

بابام فقط یبار سیلی زد تو صورت داداشمبرای همیشه برای داداشم مرد الان اگه بابام جلوش پر پر بزنه جون ب ...

بچه هام گناه دارن بابا ندارن منم شوهر ندارم فک میکنه زندگی فقط شکمه