2777
2789
عنوان

شوهرم پسرم زد غم عالم تو دلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد خودم افتادم چقدر همین الانم با نفرین کردن از خواب بلند شدم پدر کث افتم تو خونه داره با سنگ فرز معلوم نیست چه گوهی میخوره از صدا پاشدم مردک الدنگ کثا فت سرش کم نمیشه که از سرمون

از بچگی تا الان از دستش میکشیم

من وقتی بچه بودم دستامو سوزوند لکنت گرفتم منو تو انباری زندانی میکرد اول حسابی با کمربند سیاه میکرد بعد مینداخت تو انباری سرد و تاریک

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

نه بابا پسرارو لوس نکنین من کلی کتک خوردم ولی تا زنده بود عاشقش بودم هیچم تروما نشده سوسول هم نشدم ا ...

قطعا سرشار از طرحواره هایی هستید که خودتون بیخبرید و در کودکیتون ریشه داره

لطفا وقتی علم درست از چیزی ندارید اظهار نظر نکنید

یک کار اشتباه در هر صورت نباید ادامه پیدا کنه

میلیارد ها آدم هستن که از موضوعات این قبیل آسیب های شدیدی دیدن و تبعاتش هنوز در زندگیشون پابرجاست

من همیشه از قضاوت کردن ادما خودداری میکنم

شما مسئول این رفتار همسرتون نیستین اما مستقیما مسئول شرایط پسرتون هستید عزیزم

توی اون زندگی نمونید بچه بابایی که خشونت فیزیکی اعمال میکنه سرش نمیخواد واقعا نمیخواد

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الهی مادر براش بمیره،یا میزنه یا الکی اعتماد بنفسش داغون میکنهدرسش عالیه بهش میگه خنگ😭

این تحقیر کردن از صدتا کتک زدن بدتره

از من انقد بهم گفتن خنگ گیج تو هیچی نمیشه واقعا به این باور رسیدم که خنگم و وقتی میرم بیرون همش میترسم یه کاری کنم یه چی بگم اونام بهم بگن خنگ:)

بیشتر اظطراب اجتماعی که دارم بخاطر رفتار خانواده ام بوده باهام

[QUOTE=403120789]خودم زندگیش کردم حرفای تئوریک این مشاورای بیسواد بی پایه و اساسه ،خوب نبست بوه سوسول بار بیاد نمیدو ...[/QUOTE

تجربیات موردی من و شما هیچ ارزشی نداره، و نمیشه تعمیم داد، علم روانشناسی این حرفارو تایید نمیکنه، من تو یه بحث نیم ساعته میتونم توجیح کنم شما رو ، که قطعا شما هم آسیب دیدین

فکر نمیکنی خیلی شلوغش کردین؟

نه اصلا

پدر بی عرضه ای که هیچ تلاشی نکرده برای آینده ی بچه هاش حق نداره حتی به بچش بگه تو

باید سرشو بندازه پایین و شرمنده باشه نه وقیح

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وااا شما دیگه کی هستین.منم بابام گاهی مارو میزد کوچیک بودیم ولی خیلی دوسش داریم.خدارحمتش کنه فوت شده ...

حتما پدر خوبی بوده که تونستین اینو ببخشین

پدر ما از همه لحاظ ناکس بود

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
شماهم دیگه ازاون ور بوم افتادین بیچاره بابات البته این تربیت دستپخت خودشه دیگه

بیچاره نیست خواهر

یه پدر خائن و عوضی و عیاش بود