2777
2789
عنوان

کنکوریم کمکم میکنین😥😥😥

96 بازدید | 18 پست

منی ک کنکوریم و یکم ازبرناممودرسام عقب افتادم..مسافرتی میخان برن ک منم ندیدم اونجاو..برم باهاشون؟؟؟؟..کمکم میکنین ک چیکارکنم..مرسی😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بستگی به خودت و هدفت داره، من حتی مراسم‌های خیلی خیلی مهم رو نرفتم، و البته خودم خواستم و بعدش نگفتم چرا نرفتم، یک سال صدمو گذاشتم، صد صدمو، الان می‌دونم صد سال هم بخونم بهتر از اون نتیجه نمیگیرم

ب نظرم بشین درستو بخون من ک نخوندم خیلی پشیمونم سفر و بعدنم میشه رفت

چی بهشون بگم تا بزارن خونع بمونم..منم میخان ببرن..منم خیلی عقب افتادم ازدرسام همینجوریشم..درسامم ترمیمم بایدکنم..نمیدونم چیکارکنم..

به نظرم بستگی به خودت و هدفت داره، من حتی مراسم‌های خیلی خیلی مهم رو نرفتم، و البته خودم خواستم و بع ...

من ازدرسام عقب افتادم..درسامم بایدترمیم کنم..براترمیمم هنوزشروع نکردم..اینام میخان منوببرن..بیشترعقب میوفتم..نمیدونم چیکارکنم..