آرینیس مدیر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 876 عنوان کنکوریم کمکم میکنین😥😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست منی ک کنکوریم و یکم ازبرناممودرسام عقب افتادم..مسافرتی میخان برن ک منم ندیدم اونجاو..برم باهاشون؟؟؟؟..کمکم میکنین ک چیکارکنم..مرسی😢😢😢 1404/09/13 | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرینیس مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 876 بگو درس دارم درک کتید از درسام عقبم و فلان پش کنکوریم هستم..امسال قبول نشم بدبختم..خونوادمم عوضین اصن درکم نمیکنن کمکم نمیکنن..فقط سفرومهمونیو مهمون دعوت کنن..منم همع کلفتیشونومیکنم..
باران1656 عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 1811 من ازدرسام عقب افتادم..درسامم بایدترمیم کنم..براترمیمم هنوزشروع نکردم..اینام میخان منوببرن..بیشترعقب ... من بودم نمیرفتماما معلومه خودت دلی دوست داری بری عقلانی نهبرو ، ولی برای خودت شرط بزار، ساعت چهار صبح همه خوابن بیدار شو بخون تا مثلا هشت بقیه بیدار میشن، عصر هم حتما دو سه ساعت بخون
آرینیس مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 876 من بودم نمیرفتماما معلومه خودت دلی دوست داری بری عقلانی نهبرو ، ولی برای خودت شرط بزار، ساعت چهار ص ... سفراصن نمیتونم درس بخونم..بهترع نرم..
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1717 پش کنکوریم هستم..امسال قبول نشم بدبختم..خونوادمم عوضین اصن درکم نمیکنن کمکم نمیکنن..فقط سفرومهمونیو ... بمیرم .. منم پشت کنکوریم خانوادم درکم میکنن ولی چیزی نخوندم خودم .. مطمعنم قبول میشی سفت و سخت جلوشون وایسا بگو نمیای تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍