2777
2789
عنوان

از فکر و خیال خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
نه میخام برم همون بگم که برای گله اومدم ، شوهرم فردا ساعت ۱۱ شب میاد وگرنه با اون میرفتم ، من ۴ ساله ...

من بودم به شوخی حرفشو مینداختم میگفتم نمیدونم والا خودت بهتر میدونی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره با یه مشاور حرف بزنی یا با آدمی که عاقل بزرگتر حرف بزن

شما درست و عاقلانه میگین ولی بزرگ تر با کی ، این حرفو نمیتونم به مامان یا خواهرم بگم ، یه دلمم میگه زنگ‌ بزنم به پدرشوهرم بگم ، دوستامم میگن ول کن بیخیال ، و بازم این قصه ادامه داره ، به شوهرمم میگم قبول میکنه میگه نگو یا اینکه جنگمون میشه 

شما درست و عاقلانه میگین ولی بزرگ تر با کی ، این حرفو نمیتونم به مامان یا خواهرم بگم ، یه دلمم میگه ...

عزیزم مادرش ناراحت کرده شوهرت چیکار کنه بره مادرش کتک بزنه بهتره با یه مشاوره خوب حرف بزنی ببین اون چه راه کار میده بزنی به پدر شوهر اون به این آخر زندگی تو تلخ میشه هیچ کس دل سوز آدم نیست

خواهرت راست میگه معموله خیلی عاقل فهمیده هست

ولی سکوتی ک توش صبرواقعی باشه خوبه ک دارم ب لطف خدایادمیگیرم وحتی تودلم میخندم دیگ بهشون میگم خداجای حق نشسته هرچی دوست دارین بگین😂