2777
2789
عنوان

از فکر و خیال خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
قبلنا میخاستم نقطه ضعف نشون ندم چیزی نمیگفتم ولی الان دبگه نمیتونم تحمل کنم

مادر شوهر میگه تا ببینه عکس العمل تو چیه بعد تو هم جواب بدی به شوهرت میگه ببین زنت چه زبون درازی هست و احترام نگه نمیداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهر میگه تا ببینه عکس العمل تو چیه بعد تو هم جواب بدی به شوهرت میگه ببین زنت چه زبون درازی هست ...

الان دبگه شوهرم زیاد گیر نیس ولی من باز با مراعات حرف میزنم یا قایمکی

ولی سکوتی ک توش صبرواقعی باشه خوبه ک دارم ب لطف خدایادمیگیرم وحتی تودلم میخندم دیگ بهشون میگم خداجای ...

اهمیت نداره سر چیز های الکی زندگی تلخ نکن زمان میگرزه دنیا بالا پایین داره دوم اینکه خودت میگی مادر شوهر دیگه همین هستن تنها نبستی

اهمیت نداره سر چیز های الکی زندگی تلخ نکن زمان میگرزه دنیا بالا پایین داره دوم اینکه خودت میگی مادر ...

واقعاراست میگین ولی خدایی بعضیازبونشون نیش داره ولی میدونی چی حالموخوب میکنه؟اینکه خدالطفش شامل حالم شده ک دارم صبررویادمیگیرم توذهنم چیزای الکی نمیچرخه چون ازهمون آدماشنیدم ک میگن انقددددنوشخوارذهنی دارن ک حدنداره،فک میکنم زخم زبون زدن همون لحظه حالشونوخوب میکنه ولی بعدش دوباره همون آش وهمون کاسه میشه حالشون