2777
2789
عنوان

قصد دارم ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😶خدا شفا بده.موضوع چی بود چی گفتینه تو کلا فاز دیگه ای هستیاصلا هم قصدت این نیست ازدواج نکنی فقط ...

شوخی میکنم

ببخشید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

مهم نیس کج و کوله باشه یا بزرگ باید به صورتت بیاد چه کاریه توی کار خدا ادم دست ببره و دخالت کنه

خیلی گنده اس

هر جا میرم اول دماغم وارد میشه 

بیست دقیقه بعد خودم وارد میشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بخشید من یکم درگیرمیهو جوش اوردم🤦🏼‍♀️متوجه لحن شوخی نشدم

عیب نداره 

مشکلتون چیه؟ 

انشالله حل بشه

از بیرانوند که بزرگتر نیساونم حتی به صورتش میاد

به به چه خوب 

بالاخره یه خانوم رو دیدیم که بیرانوند رو میشناسه

یک ابله زنگ زد به شدت بازی روانی راه انداخت و رفت رو اعصابم ...متاسفانه رفتار این خانم تاثیر گذاشت ب ...

میشناختیش؟

خب دخترا شاید خواستکارای خوبی ندارن

خب این عذر موجه است وقتی خواستکار هم کفو وبه درد خور نیست موردی نداره منظور کسی که خواستگار خوب داره ولی به بهانه های واهی رد می کنه. آخر هم زندگی خودرا به تجرد می گذارند.