2777
2789
عنوان

قصد دارم ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 82 پست

خب آدم خودشو خوشکل میکنه که به چشم بیاد 

هدفت از به خودت رسیدن و خوشکل شدن چیه؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره والا حیف نیست آدم با پولی که میتونه باهاش یه ماشین خوب سوار بشهبره خرج ازدواج کنهآخرشم جنگ و دعو ...

والا

عشق کن پیشرفت کن

یهو دیدی یکی پیدا شد توشتون اومد ازدواجم کردی

رها کن چیزای خوب میان سمتت

پرنسس بودن واقعی یعنی چرخیدن توی سایتی که اکثرشو خانم ها تشکیل میدن

استادیوم 

ورزشگاه 

خیلی جاهای دیگه هم ۹۰ درصدشون رو آقایون تشکیل میدن

دیگه همه جا رو زنونه مردونه نکنید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

اره والا کساییکه همکاری و همدلی بلد نیستن و خودخواه و خود محورن‌واقعا بهتره ازدواج نکنن که طرفشونم بدبخت نکنن

ازدواج‌یه پختگی میخواد

همراهی و همکاری میخواد

گذشت میخواد

ولی در عوض هر کسی هفتادش رو‌هم بذاره تهش باهم ۱۴۰ دارن که خیلی نتیجه بهتری از تنهایی میده

کار تیمیه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب آدم خودشو خوشکل میکنه که به چشم بیاد هدفت از به خودت رسیدن و خوشکل شدن چیه؟

یعنی خانوم ها که به خودشون میرسن

چند قلم آرایش میکنن 

فقط برای اینه به چشم یه نفر بیان؟؟؟

اگه جواب این سوال نه میباشد 

منم نه میباشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

میدونی بیشتر اهل جهنم افراد عضب هستن یعنی کسانی که بدون دلیل موجه ازدواج نکردند؟ میدونی با ازدواج نیمی ازدینت کامل میشه؟ میدونی خدا فرموده من شما را زوج آفریدم تا درکنار هم آرامش بگیرید؟ می دونید آرامش در ماشین وبینی عمل کردن نیست.؟ 

یعنی خانوم ها که به خودشون میرسنچند قلم آرایش میکنن فقط برای اینه به چشم یه نفر بیان؟؟؟اگه جواب این ...

نه بابا تو واسه دل خودت بینی عمل میکنی

اول واسه اینکه خودت کیف کنی. 

ماهم واسه اینکه خودمون عشق کنیم ارایش میکنیم گور بابای بقیه

قبلا ک ازدواجی بودی پس تکلیف عاشق پیشه هات چی میشه مهربون

فعلا کنسله

و این یه خبر بده برای همه

نه بابا تو واسه دل خودت بینی عمل میکنیاول واسه اینکه خودت کیف کنی. ماهم واسه اینکه خودمون عشق کنیم ا ...

من با همین دماغم به چشم همه میام خداروشکر

میدونی بیشتر اهل جهنم افراد عضب هستن یعنی کسانی که بدون دلیل موجه ازدواج نکردند؟ میدونی با ازدواج نی ...

اگه اینجوریه نصف مردم ایران تو جهنمن 

ای بابا چه بد 

تو جهنم همدیگه رو میبینیم

من با همین دماغم به چشم همه میام خداروشکر

😐😶خدا شفا بده.موضوع چی بود چی گفتی

نه تو کلا فاز دیگه ای هستی

اصلا هم قصدت این نیست ازدواج نکنی فقط کیس بدرد بخوری نداری

که اونم اگر باشه و راضی باشه بلافاصله ازدواج میکنی