2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره برم پیش خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 35 پست
شهر کوچیکه اسنپ نداره بعد خواهرام شهر متفاوتن میخام بین دو تا شهر جا به جا شم

والا حق داره حدود ۱۰ساعت رانندگی 

میتونی؟؟ راننده ی بیرون شهر هستی؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه با قطار ماشین ببرم تا حالا نشنیدم

بله میشه از سایت میتونی بلیط بگیری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شهر کوچیکه اسنپ نداره  بعد خواهرام شهر  متفاوتن میخام بین دو تا شهر جا به جا شم

بابا خیلی داری سخت میگیری، احتمالا شهرتونم دو تا خیابون داره از این ور خیابون به اونور خیابونم با ماشین میخوای بری، خیلی غر میزنی خدا به داد شوهرت برسه

وااای حق داره نزاره،۸۰۰ کیلومتره خوب،من ۱۰ ساله رانندگی میکنم یه جاده ی ۱۰ کیلومتر اونورترو نمیزاره ...

خوهرا من و خواهرا خودش همه مسافت طولانی تنها رانندگی میکنن فقط شوهر من نمیذاره 

دوست عزیز علاوه براینکه جاده احتمال تصادف داره؛احتمال خراب شدن ماشین یا پیش اومدن مشکلات دیگه هم هست.دست تنهامیخوای چکار کنی؟

شوهرمن مسافت بیشتراز۸ساعت رو حتی میگه ۲ماشین باشیم که مشکلی پیش اومدخدانکرده یکی باشه به داد ادم برسه!

تازه بخاطر این چیزا کام خودت وشوهرت رو تلخ نکن ارزش نداره

سالی ۲بار با شوهرت برو یا خودت خواستی بری با اتوبوس برو

بابات اگه ماشین داشت ماشین اونو بگیراونجا اگه که نه بازم اتوبوس شهری یا مترو یاتاکسی درخدمتته.

زندگی سخت هست ذاتاً؛سخت ترش نکن گلم

حق کع داره ادم دلواپس میشه باز یکی باهات بود خوب بود خانوم دوست شوهرم راه سه ساعته رو میره ولی اون خ ...

خواهر خودش تو شهری که ما ساکنیمه همیشه تنها میره تازه خبر نمیده همراهش برم وقتی رسید میگه من رفتم شهر خودمون 

خواهرا منم چند دفعه خودشون اومدن دیدن من ولی شوهر من زیاد حساسه به چیزا بد فکر میکنه 

الانم همه اومدن گفتن حق داره 😐

خواهر خودش تو شهری که ما ساکنیمه همیشه تنها میره تازه خبر نمیده همراهش برم وقتی رسید میگه من رفتم شه ...

شوهر خواهر منم اینحوره همش فکرای منفی داره همه چی اولین بارسخته یبار بری عادت میکنی خواهرشوهرت چه نامرده🥴ببین نمیاد به این بهونه کخ تنها نیستی شاید بذاره دفعات بعد دیگه نرم میشه