2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره برم پیش خانوادم

748 بازدید | 35 پست

ما هشتصد کیلومتر دوریم بعد من چند دفعه با اتوبوس رفتم اذیت شدم  اونجا هم میخواستم از خونه مامانم برم بازار یا پیش فامیل کسی نبود منو ببره به ماشین نیاز داشتم میخام با ماشینمون برم همش میگه خطرناکه  نمیذاره برم به خودش هم مرخصی نمیدن منو ببره 😭  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه با هزینش مشکلی نداری با قطار برو ماشین هم ببر

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خب حق دازه با قطار يا هوايي برو

کجا خواهر  من بیچاره حق دارم خانوادمو چند ماهه ندیدم 

قطار و هوایی هم تا مرکز استان هست فقط باز باید یه مسافتی رو با ماشین برم 

اصلا هیچی راحتتر از  وسیله شخصی نیست 

راس میگه دیگه. ۹-۱۰ ساعته بخوای رانندگی کنی‌. الکیه مگه.

خطرناکه خسته میشی خدایی نکرده اتفاقی می‌افته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میشه با قطار ماشین ببرم تا حالا نشنیدم

یه سری مسیر ها میشه 

از جایی که میخوای بلیط بگیری بپرس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کجا خواهر من بیچاره حق دارم خانوادمو چند ماهه ندیدم قطار و هوایی هم تا مرکز استان هست فقط باز باید ...

حق داره

۸۰۰ کیلومتر،خیلی راه دوری هست

خدای نکرده ماشین خراب میشه یا ....

تنهایی سخته