2777
2789
دوستان پنیک نکنید منظورش کشاله رانه اسی من رفتم دکتر بهم گفت هیدروکینون ۴ درصد هفته ای دو بار ترتینو ...

ببخشید سوال منم هست این قسمت لابیا رو چیکار میشه کرد لیزر یعنی جواب میده من میترسم از لیزر چرا اینجوری میشه آخه اونجا ک تیغ نمی‌زنیم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید سوال منم هست این قسمت لابیا رو چیکار میشه کرد لیزر یعنی جواب میده من میترسم از لیزر چرا اینجو ...

اونجا رو دیگه نمیشه پماد زد میرن با لیزر مخصوص انجام میدن فکر کنم اسمش مونالیزاست

اره اون دیگه ژنتیکیه 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

🤪🤪🤪

🥰🥰

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

با پیامت خندیدممرسی😁🫂🩷

عزیزی جهت شوخی بود 😅😅🥰🥰

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔