2777
2789
@niniyar‍ برا تاپیکی ک من زده بودم و طرف رو حتی تگ نکرده بودم تعلیقم کردیتاپیک مردمو ببین😑

بنده خدا حرف بدی نزده فقط اصطلاح بدی بکار برده... چقد عقده دارین شماها

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کشاله ی ران.. لای پا دیگه چه مزخرفیه

ببین اونجا رو نمیگه یکم برو بالاتر

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دوستان پنیک نکنید منظورش کشاله رانه 

اسی من رفتم دکتر بهم گفت هیدروکینون ۴ درصد هفته ای دو بار 

ترتینوئین هفته ای ۲ بار

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ممنون از حیا و ادبت عزیزم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

وایتکس بخور جواب میگیری حتما

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

@niniyar‍ برا تاپیکی ک من زده بودم و طرف رو حتی تگ نکرده بودم تعلیقم کردیتاپیک مردمو ببین😑

یاد کلاس اولمو و فضول کلاس افتادم🤣🤣ایشون درست نبود تاپیکش، تو چرا سر این خالی کردی ناراحتیتو؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔