2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد براتون دعا کنم نیتاتونو بنویسید ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 84 پست
@دختر_12‍

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شکوفه 

ظهور امام زمان 

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعا کن بابام پولی بیاد به دستش بینی‌مو به خیر و خوشی عمل کنم

یه بینی قشنگ همونجوری که تو فکرته 🤲🏻❤️

یه جیب پرپول برای پدرت 🤲🏻❤️

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی و کا ...

دلم روشنه برات 🤲🏻❤️

یه نی نی پر خیر و پر روزی ❤️🤲🏻

منننننن!! یه گره‌ای افتاده تو کارام درست نمیشه، دعا کن برام امروز دیگه همه چی درست شه

دلم روشنه برات ❤️🤲🏻

ظهور امام زمان و اینکه مریض ها شفا پیداکنند و اینکه خدا برام تدبیر کنه دعام مستجاب شه

دلم روشنه برات 🤲🏻❤️

دلم روشنه براش 🤲🏻❤️جشن فارغ التحصیلیشو بگیری ❤️🤲🏻

😭😭😭😭😭🙏🙏

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
برام دعا کن با ادمی که دوستش دارم ازدواج راحتی کنم و پدرم (بیماره) اذیتم نکنه سر این مسئله .دعا کن س ...

دلم روشنه برات ❤️🤲🏻