2777
2789
من دیگه دارم روانی میشم

میفهمم چقد خسته و کلافه ای. عزیزم.واقعا سخته.پسر منم یکم بیشغعال و استرسیه...عادتای خاص داره...شوهرمم همیشه ماموریته.میگرن شدید هم دارم گاهی وقتا به جنون میرسم با سردردایی که دارم نمیتونم سروصدا و شلوغیشو تحمل کنم.ولی خب جز ما کیو دارن؟دست خودشون که نیست...پسرم روزی 1 دونه ریسپریدون میخوره.لاید دوتا بخوره ولی بدنش نمیکشه مجبورم روزی 1 دونه بدم

پسر شمام چه قرصی میخوره؟شاید داروهاش کافی نیست؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا چرامنو نمیکشه فکرکردی بااین روحیه زنده بودنم بدردکسی میخوره

ب درد اون بچه میخوره چه با روحیه چ بی روحیه...همین الان خودت گفتی ۴ ۵ تا مدرسه عوض کردیم...یعنی تو این دنیای ب این بزرگی...هیشکی ن اون بچه رو درک میکنه نه قراره بکنه...تو اون بچه رو بدنیا اوردی حداقل کاری که باید براش بکنی اینه ک از لحاظ عاطفی مثه کوه پشتش باشی عزیزم...من درک میکنم خیلی خیلی سخته...سعی کن خودتم حتما بری مشاوره اون بهت یاد میده چجوری در رابطه با بچت رفتار کنی و چجوری حال خودت خوب بشه

من یادمه تو ابتدایی ما هم تو کلاس یه مورد داشتیم اینطوری 

ما رو خیلی اذیت میکرد و خودش خیلی بیشتر اذیت میشد از ما 

ببرید مدرسه استثنایی اگه میشه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

به نظر خودم من بچگیم بیش فعال بودم ولی مامن و بابام فقط اسمشو نمیدونستن بخدا من انقدر اذیتشون کردم با اینکه مثلا دخترم بودم ولی از بچگی خیلی فرز و سریع بودم یه بار رفتیم خونه اقاجونمینا هنوز مامانم در ماشین باز نکرده بود من پیاده شدم و با سنگی که اقاجونم میخواست خونشونو نما کنه پیشونی پسرخالم شکوندم که هنوز تا الان جاش مونده میخوام بگم میدونم سخته ولی یکم بیشتر صبوری کن همچین بچه هایی میگن باهوش ترن من اینجوری شنیدم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

دیگه هم من راحت میشم هم کسی از بچه انتظارنداره. ازدردی که دارم کجا برم

عزیزم من یه مادری میشناسم بچه ش مشکل شما رو داره.بسیارررر در این زمینه مطالعه کرده، میخوای ازش بپرسم اگه راضی بود شمارش رو بهت بدم؟

میدونم پریشونی

میدونم حالت خوب نیست

ولی این راهش نیست 

خودکشی هیچیو درست نمیکنه

صبر کن 

مگه از فردای خودت خبر داری؟ 

مگه میدونی چی میشه؟

حیف تو نیست؟ 

دلت واسه خانوادت نمیسوزه؟ 

خدا خیلی بزرگه و حواسش بهمون هست 

فکر نکن که فراموشت کرده

بسپار به خودش همه چیو 

دوباره بلند شو ، دوباره تلاش کن

این فکرها رو بریزید دور،  با خودتون مهربون باشید

برات حمد خوندم گلم

ببر یه روانپزشک کودک دیکه.دوز داروها رو تنظیم کنه.بیشفعالی درمان داره و میدونم تحمل بالا میخواد

من تصمبم گرفتم برا پسرم ترامپولین بخرم تو خونه انقد بپره روش یکم انرژیش تخلیه بشه.الان مه بیرون سرده و مدارس تعطیله صبتاشب خونه هستیم محبوریم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

یه پزشکی که چندنفر بچه شون رو بردن پیدا کنید و ببرید

صبوری کنید تا داروی مناسب و دوز مناسبش برای پسرتون پیدا بشه

یه کاربر بودن که فرزند بیش فعال داشتن، اگر اشتباه نکنم خانم بلفی۱۴ بودن. میخواید با ایشون مشورت کنید تجربه دارن 

اسی عزیز الان حرف مردم اصلا ابدا اهمیتی نداره بچه شما فقط انرژی زیادی داره که نمیتونه کنترلش کنه شما بعنوان مادر باید همدل و همراهش باشید میدونم سخته  خودتم نیاز به استراحت داری ولی چیزیه که شده نباید  کم بیاری ببرش دکتر دیگه  کلاس ورزش و درس تو خونه باهاش کار کن وقت ازمون ببر امتحان  بده بچت شخصیتش  خرد میشه اینطور  باهاش رفتار شه تا یه سنی اینطورن  تحمل کن توکل به خدا کن