چه کار کنم. ازاول مهرپسرمو چندتا مدرسه بردیم همه بعد۴و۵ روز عذرشو خواستن بیش فعاله ودارو میخوره اما این داروها کمکی به درسش نمیکنن حواس پرت عجول استرسی استرسی ، تکلیف تو خونه باکلی تاکیید سرکلاس انجام نمیده اصلا معلم هرروز شکایت ازرفتاردرس چیکاااارکنم ۳۰ سالمه همین یدونه رودارم. دیگه راهی جزخودکشی برام نمونده کجابرم ازدردی که دارم
میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به چه حقی بچه را از مدرسه اخراج کردن برو آموزش پرورش ناحیه شکایت کن همین موضوع مدرسه عوض کردن بچه گیج ومضطرب کرده معلم خصوصی بگیر توی خونه کار کن با مدرسه هم صحبت کن بگو فقط در حدی که سرکلاس بشینه بره مدرسه آموزشش توی خونه باشه آنقدر سخت نگیر هر کاری چاره داره عزیزم دکتر هم ببر دارو مصرف کنه به یه دکتر هم اکتفا نکن نظر چندتا دکتر بپرس