چه کار کنم. ازاول مهرپسرمو چندتا مدرسه بردیم همه بعد۴و۵ روز عذرشو خواستن بیش فعاله ودارو میخوره اما این داروها کمکی به درسش نمیکنن حواس پرت عجول استرسی استرسی ، تکلیف تو خونه باکلی تاکیید سرکلاس انجام نمیده اصلا معلم هرروز شکایت ازرفتاردرس چیکاااارکنم ۳۰ سالمه همین یدونه رودارم. دیگه راهی جزخودکشی برام نمونده کجابرم ازدردی که دارم
میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
میدونم چه حالی داری..ولی اگه تو بمیری کسی اندازه تو دوسش نداره بچتو..چیکار کنه بدون تو؟؟ حتما روانشناس برو خودتم حالت بهتر شه شاید...
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
ببین همسایه ما دوتا بچ وحشی داشت یعنی میومدن از راه میرسید محکم دستای مارو گاز میگرفتن مادر پدرش دستشو همش داغ میکردن شر و شووور بودن خیلی فجیع بودن بلانسبت و به دور از فرزند شما باشه اینا میگفتن بیش فعالن الان بقدری ارام و خوب شدن درسشونم از کلاس چهارم پنجم ببعد خوب شد الان پسرش سربازه