2777
2789
دیگه هم من راحت میشم هم کسی از بچه انتظارنداره. ازدردی که دارم کجا برم

بخدا من اگه شوهرم اخلاقش سگی نبود بی شخصیت نبود بچه دار میشم با همین مشکلی که بچه تو داره من بچمو خودم سقط کردم 

البته میدونم الان از سر خستگی و کلافگی این حرفو میزنی وگرنه هیشکی از پاره تنش سیر نمیشه 

عزیزم کار کردن با بچه های بیش فعال شدیدا سخته پیشنهادم اینه به جز دارو یه تراپیست کودک حرفه ای هم پی ...

من دیگه دارم روانی میشم 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه دارم روانی میشم

حق دارین واقعا 

من خودم مشکل عدم تمرکز داشتم از بچگی رفتار درمانی برام خیلی خیلی مثبت بود البته کنارش یه دوره کوتاه دارو استفاده کردم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چرا پسرتو مدارس استثنایی ثبت نام نمیکنی؟

من گفتم عقب مانده ست

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
چه پسر کوچولوی شیطونی 😂🥰ناراحتی نداره که خودکشی چرا راه آموزش به بچه ی فعال متفاوته خواهر منم بچست ...

خب معلمش مشکل داره باهاش وگرنه من توخونه خودم آروم آروم باهاش تکالیف می‌نویسم اما معلمش شکایت می‌کنه که نمیشینه تکلیف نمی‌نویسه 

خب معلمش مشکل داره باهاش وگرنه من توخونه خودم آروم آروم باهاش تکالیف می‌نویسم اما معلمش شکایت می‌کنه ...

اگه راهی هست معلمش رو عوض کنید 

و یا یه فضا مثل مدرسه براش بسازید و معلم بازی کنید چون خیلی تاثیر گذاره 

اگه هم نشد با معلمش صحبت کنید بیشتر درک کنه 

بچست تو سن شیطونیه اگه شما هم مقابله کنید لج میکنه

یه جمله برام مینویسی🥰فقط هرچی تو دلته بگو

عزیزم نمیتونی تو خونه بهش درس بدی خودت؟ تو ذهنمه که میشه چنین کاری کرد، بعد امتحاناشو بره مدرسه بده.

ینی میزارن.   بعد قبولش میکنن 

با دارو کنترل کن دوستم بچش بیشفعاله روزی دو تا رسپیردون میخوره تا کنترل شد یا بزارش مدرسه استثنایی ا ...

مدرسه استثنایی نمیتونمممم😭.   ریسپریدون که شربته  منم صبح نیم سی سی شب نیم سی سی میدم 

دیگه هم من راحت میشم هم کسی از بچه انتظارنداره. ازدردی که دارم کجا برم

بیا به کانالی که تو امضام هست.. حتما راه درمانشو به سادگی پیدا میکنی

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

بچه ی بیچاره فقط تورو داره ها..حواست هس؟؟..میدونم خسته شدی ولی به جای مشورت با ما با دکترش مشورت کن. ...

خدا چرامنو نمیکشه فکرکردی بااین روحیه زنده بودنم بدردکسی میخوره

میدونم چه حالی داری..ولی اگه تو بمیری کسی اندازه تو دوسش نداره بچتو..چیکار کنه بدون تو؟؟ حتما روانشناس برو خودتم حالت بهتر شه شاید...

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

درسشو چکارکنم ؟اطرافیان چکارکنم

ببین همسایه ما دوتا بچ وحشی داشت یعنی میومدن از راه میرسید محکم دستای مارو گاز میگرفتن مادر پدرش دستشو همش داغ میکردن شر و شووور بودن خیلی فجیع بودن بلانسبت و به دور از فرزند شما باشه اینا میگفتن بیش فعالن الان بقدری ارام و خوب شدن درسشونم از کلاس چهارم پنجم ببعد خوب شد الان پسرش سربازه