2777
2789

من دومین بیرون زدگیم هم داره بزرگ میشه اول قد عدس بودن الان خیلی بزرگ شدن خیلی خجالت میکشم مجردم بنظرتون درمان خونگی دارن؟اینم بگم اولی از زمان بچگیم بوده دومی داره تازه میاد ، نمیدونم خدا از باسن من چی میخواد هر چی درد مرض دارم از باسنه همورویید کم بود انگل هم اضافه شد از بس خاریدم دومی هم اومد حال گریه دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من نمیدونم منظورت چیه از بیرون زدگی من بعد زایمانم یبوست گرفتم خون میومد درد شدید الانم تقریبا همینم منظورت این مدلی هست من نمیدونستم میگم خودش خوب میشه پیگیری نکردم گاهی هم خارش دارم

عزیزم آجر داغ کن. روش پارچه بگذار و روش بشین برای بواسیر خوبه

بعد هم روغن دنبه را توی جا کپسولی یا قرصی بگذار و فریز کن و یه دونه شب داخل معقد بگذار ویه دونه صبح همیشه همین کار بکن. نتیجه شو می بینی. آب سرد اصلا نخور. همیشه فقط آب جوشیده ولرم شده بخور برای رفع یبوست و غیره خوبه. پیاده روی تند هم انجام بده

مجردم بکنم همه میفهمن زشته انشالله متاهل شدم یه فکری میکنم

نه چه مشکلی منم مجردم منتها وقت نمیکنم برم دکتر جاش نمیمونه که

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن