2777
2789
عنوان

چقذر ادمایی ک عقده نرسیدن ب پزشکی رو دارن زیادن

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
چون پرستیژ شغلیشون حکم میکنه که از همه لحاظ سطح خودشون رو بالاتر ببرن از نظر سواد و تحصیلات هم که قط ...

چه جالب همین رشته شما هم درس انسان بودنو یاد میده 

اتفاقا رشته منم روانشناسیه 

دانشجو🧠

شاید این نظر شماست نظر همه نمیتونه این باشه

خواهی دید

دکترها مخصوصا از یه سنی که رد میشن واقعا سطح انسانیتشون بسیار بالا میره با پیشرفت توی شغلشون افتاده تر و متواضع تر میشن چون جایگاهشونو بدست آوردن ،با سوادن و عقده ای ندارن برخلاف بسیاری از مشاغل دیگه که با پیشرفت توی کارشون به انسانهای تازه به دوران رسیده و فرومایه تبدیل میشن.خیلی زیاد دیدم اطرافم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکیش مثلا تو وگرنه لزوی نداره انقد واکنش

چه واکنشی؟تاپیک تو خودش واکنشه پس سوختی لابد وگرنه تاپیک نمیزدی

قرار نیست حقیقت رو نگیم چون تا یه کلمه بگیم بهانه میکنید اگه نقطه ضعفتون نبود حرف نمیزدید! چه منطق مسخره بی در و پیکری

دارم اظهار نظر میکنم و حرف دل خیلی هارو میزنم 

شما بهت فشار میاد مشکل خودته واقعا پزشکی برای خیلی ها کابوسه برای درآمد احتمالی بعد از ۱۵ سال هم فقط بعضی ها قادر به تحملش هستند بقیه دندان و حتی دارو و فیزیو رو ترجیح میدن چون علاقه و سودی نمیبینند چون اسم در کرده همه عقده این رشته رو ندارند رتبه های امسال هم که فاجعه بود دیگه پزشکی ابهت سابق رو نداره خیلیا متنفرند از کار بالین و پزشکی جمع کنید توهمتون رو

خواهی دیددکترها مخصوصا از یه سنی که رد میشن واقعا سطح انسانیتشون بسیار بالا میره با پیشرفت توی شغلشو ...

فک نمیکنم قرار باشه همه به نتیجه ای که شما رسیدید برسند😉

دانشجو🧠

فک نمیکنم قرار باشه همه به نتیجه ای که شما رسیدید برسند😉

باور کن 

من قطعا سنم بالاتر از شماست و تجارب خوبی کسب کردم تو زندگیم

هر وقت تو موقعیت ازدواج قرار گرفتی از انتخاب مردی با این دوتا شغل پرهیز کن مهندس ساختمان معمار و... و وکیل 

این دو تا شغل باید با هم شغل خودشون ازدواج کنند اولی زمخت و بی احساس دومی خیانتکار و نادرست

باور کن من قطعا سنم بالاتر از شماست و تجارب خوبی کسب کردم تو زندگیمهر وقت تو موقعیت ازدواج قرار گرفت ...

من معمولا دوست دارم با کسی ازدواج کنم که شغلش به شغل و حیطه خودم ربط داشته باشه 

من موقع انتخاب رشته خیلیا گفتن برو حقوق خودم نرفتم چون میدونستم حقوق و افرادی که حقوق میخونن خشکن 

ولی شاید باورتون نشه ولی من هیج وقت توذهنم ازدواج با وکیل و مهندس نبوده اصلا

دانشجو🧠

فقط اونایی که دارن بحث میکنن :) 

استارتر کلا فیکه با اکانت ماهدخت۷۵ در به در دنبال منابع کنکوره و فروشنده لباسه با حقوق چهار میلیون 

کلا از این سن بالاهای پشت کنکوریه 

البته با همین اکانتش هم اگه یه نگاه بندازین هر از گاهی دنبال منابع کنکور میگرده خخخ 

معمولا هم وقتی یکی متوجه میشه همون ماهدخت۷۵ هست فحش میده قفل میکنه ولی خب من قرار نیست ریپلایش رو بخونم 

.