2777
2789
منم میومدن خونم کلی عزت و احترام میذاشتم و پذیرایی می کردم عالی با وجودی که همیشه سرزده میومدن... بع ...

مآله شما خوبه پشت سرت حرف میزدن ماله من انگار تعادل روحی روانی ندارن همچین خودشون برتر و بالاتر میگرفتن  انگار ببخشید ملکه کدوم قبرستون هستن هر دفعه هم که میومدن ایراد پشت ایراد بعد میگفتن فلانی چرا تو گرم نمیگیری یعنی به خدا میخاستم بگم دهنت رو ببند با این اخلاقای گوهتون انتطار گرم گرفتن دارین روانی ها 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه سوال داشتم عزیزم خانواده ی خودتون با دعوت خودتون میان همیشه؟

اول اینکه عزیزم خانواده خودم از پشت کوه نیومدن یا با دعوت میان یا اطلاع میدن و تشریف میارن با اجازه شما در ضمن خانواده خودم شهر خودمونن و خودمونی اما باز اطلاع میدن عهد بوق نیس ک سرزده برن طرف و خجالت زده کنن از نظر شما مهمونی ک ی چایی می خواد بخوره و بره با اونی ک چند روز می خواد بمونه یکیه اونم با چهار تا ماشین ۱۵تا۲۰نفر شامل سه تا جاری (یکی با پدر و مادرش ک دخترعموشونه )و شوهر و بچه هاشون و ننه بابای شوهر و برادرشوهرای مجردم ...نمی دونم شاید واقعا شما اینجور میپسندی!!! والله من خونه داداشمم تا حالا بی دعوت و هماهنگی نرفتم البته درک میکنم واس شما عجیبه حق داری😁😁😁

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مآله شما خوبه پشت سرت حرف میزدن ماله من انگار تعادل روحی روانی ندارن همچین خودشون برتر و بالاتر میگر ...

جوابشونو بده. من چند سال جواب ندادم اونا پرروتر شدن و خودمم از حرص و جوش مریض شدم ... میتونستم جواب بدم شوهرم نمیزاشت خودمم مدارا می کردم ،که البته اشتباه کردم لیاقت مدارا و‌احترام ممنو نداشتن، الان جواب میدم... درسته دیر شده اما جلو ضرر رو از هر جا بگیری منفعته... ولی خب بخاطر استرس و حرص و جوش رماتیسم گرفتم.

خانواده من با دعوت میانخانواده شوهرم با دعوتم نمیان با اصرار زیاد میانآخه اصلا چرا باید سرزده و بیش ...

ایندفعه برادرشوهرم با زور و دعوا می خواس بیاد خونمون خدایی من موندم چی چی رفتنیه اخه اونم با چنین سماجتی😁

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

جوابشونو بده. من چند سال جواب ندادم اونا پرروتر شدن و خودمم از حرص و جوش مریض شدم ... میتونستم جواب ...

منم عین شما دقیقا ولی موفق نشدم تا حالا جواب بدم ایندفعه فقط گفتم ک می خوام بعد اینهمه سال جوابشون و بدم شوهرم گرخید و نذاشت بیان😁😁😁

ایندفعه برادرشوهرم با زور و دعوا می خواس بیاد خونمون خدایی من موندم چی چی رفتنیه اخه اونم با چنین سم ...

وا مگه میشه

اومد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا ادم باید با دعوت قبلی بره خونه ی بچش؟؟؟ به نظرم اگه خانواده ی شوهر منتظر دعوت باشن انگار به من ب ...

خوبه که شما به این درک رسیدین سر زده نباید برین و قبلش اطلاع بدین.

خب هر خانواده ای فرهنگ های متفاوتی داره مثلا سمت خانواده پدرم تا کسی دعوت نکنه کسی نمیره پیش کسی یا اگه خود پدرم دعوت شون نکنه نمیان و کاملا یه چیز عادیه.