بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا بی دعوت دوست ندارم باید آمادگی داشته باشم. خودشون هم بخوان بیان باید یه روز رو باهام هماهنگ ...
درستش همینه،چرا من بعد اینهمه سال نتونستم بهشون بفهمونم مطلب ب این سادگیو چون شوهر بی دست و پام عرضه نداره پشتم دراد و محکم باشه بچ ننه اس افتضاح
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔
رفتن ما به اونجا که دعوت نمیخواد.اومدن اونا به خونمون از روز قبل خودشون میگن فردا میایم..منم خوشحال میشم و بجز تمیزی ومرتب بودن خونه برای پذیرایی اصلا سخت نمیگیرم.همون میوه وچایی وبرنج وخورشت
من از بعد اختلافم با خواهر شوهرم دیگه مهمون نمیاد خونم.
راستش خیلی بی ادب بودن کلی بهشون عزت و احترام میداشتم و همیشه هاشون داشتم یهو بی دلیل شروع کردند به بی احترامی مادر شوهرمم دختراش دست پرورده خودشن دیگه فکر کن بعد از صد سال خانوادمم اومدن خونم تازه خودشون نهار درست کرده بودن تا سبزی و سالاد از خونه ۷ودشون آورده بودن یه سلیطه بازی کخ پول پسرم و میخورید تو خونه پسرم یکی نبود بگه ببخشید ها پسرت فعلا نشسته سر سفره مهمونش 😏😏 الان ۸ سال خانوادم سر اون موضوع نیومدن خونم که باز مبادا عفریته خانوم بل بشو کنه
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
راستش خیلی بی ادب بودن کلی بهشون عزت و احترام میداشتم و همیشه هاشون داشتم یهو بی دلیل شروع کردند به ...
منم میومدن خونم کلی عزت و احترام میذاشتم و پذیرایی می کردم عالی با وجودی که همیشه سرزده میومدن... بعد میرفتن پشت سرم حرف مفت میزدن... اخرشم یکی از خواهر شوهرام بعد کلی پختن و شستن و روفتن کلفتی کردن براشون و مهمون داری کردن،. رفته بود پشت سرمون گفته بود نون ندادیم بخوره...