2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به درد نمیخوره همون وقتو صرف خوندن لیسانس کن

من معدلم نزدیک ۱۷ هست یعنی شانزده وهشتادوچندصدمی میشه بنظرت کنکورارشدمیتونم یه چیزخوب قبول بشم انسانی یانه دیگه به معدل دیپلمم کارندارن و به معدل کارشناسیم کاردارند؟

من معدلم نزدیک ۱۷ هست یعنی شانزده وهشتادوچندصدمی میشه بنظرت کنکورارشدمیتونم یه چیزخوب قبول بشم انسان ...

کلا به معدل کار ندارن 

به معدل دیپلم که اصلا کار ندارن

معدل کارشناسی هم اگه بالا باشه میتونی استعداد درخشان شرکت کنی و بدون کنکور بری ارشد بخونی

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

کلا به معدل کار ندارن به معدل دیپلم که اصلا کار ندارنمعدل کارشناسی هم اگه بالا باشه میتونی استعداد د ...

ممنون عزیزم  لطف کردی جواب دادی شمانمیدونیدمن بایدچی سرچ کنم توی اینترنت که درسایی که مربوط به ارشداون رشته ای که میخوام بخونم رو بیاره بالابر ام 

میخوایی کنکور بدی خوبه یعنی اجباریه منم همین قصد دارم

من دانشجو هم ولی خب به نظرم بخواهم اینکارو کنم باید انصراف بدم دو سه سال دیگه اونم مشخص نیست قبول بشم یا نه

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی شمانمیدونیدمن بایدچی سرچ کنم توی اینترنت که درسایی که مربوط به ارشدا ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

بزن منابع ارشد رشته مدنظرت میاد بالا 

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

اگه برای کنکور مجدد میخوای که اجباری

اگه صرفا میخوای دو تا مدرک داشته باشی به درد نمیخوره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی