2777
2789
عنوان

جای من بودید چ میکردید

195 بازدید | 36 پست

دختر خاله تون جلوی مامان تون بهتون شماره خودش رو داده و گفته بهش پیام بدید. توی مراسم مذهبی خونه اونا بودیم‌ .‌

از واکنش مامانم میترسم. میترسم با دختر خالم صمیمی شم.

از طرفی هم نمیدونم چرا به من گفته بهش پیام بدم.

نگرانم ک نکنه پدر و مادرم دعوام کنن چون بهش پیام دادم. چون رابطه خانواده مون با اونا خوب نیست زیاد.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم والا اگه خیلی میترسی قبلش بهش بگو میخوام پیام بدم ببینم چیکارم داره

شماره م رو نداره البته.

چ کنم بنظرت؟ خیلی شک دارم. چون توی روابط مامانم حساسه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

شماره م رو نداره البته.چ کنم بنظرت؟ خیلی شک دارم. چون توی روابط مامانم حساسه

ببین من شرایط شما رو نمیدونم

ولی اول وقتی گفته پیام بدی ، ندی زشته 

دوم دختر خالته ، مادرت با شوهر خاله مشکل داره چیکار خواهرش و خواهر زاده اش داره اخه؟

بعدشم گفتم اگه میبینی پیام بدی برات شر میشه ، اگه صلاح میدونی قبلش به مادرت بگو میخوام بهش پیام بدم زشته ببینم چیکارم داره 

همین

ببین من شرایط شما رو نمیدونمولی اول وقتی گفته پیام بدی ، ندی زشته دوم دختر خالته ، مادرت با شوهر خال ...

اهاا. آخه اونا پولدار هستن و ما بی پولیم. اونا بعضی وقتا بخاطر پول، پدر من رو آدم حساب نمیکنن و ... .

ولی این دفعه، هی شوهر خالم میگفت به خالت بگو اگه کاری داشتی در مورد دانشگاه. 

آخه آشنا دارن توی دانشگاه من.

من مامانم ،خیلی حساسه روی ارتباط با بقیه. واسه همین هیچ دوستی ندارم. البته خودمم حساسم روی این‌چیزها 

اهاا. آخه اونا پولدار هستن و ما بی پولیم. اونا بعضی وقتا بخاطر پول، پدر من رو آدم حساب نمیکنن و ... ...

جمله ای که به کار بردی خیلی بده دختر خوب 

هیچوقت دیگه همچین چیزی نگو  و بابت همچین چیزی هم نمیخواد اعتماد به نفستو کمتر بگیری

نمیگم برو با خالت صمیمی شو نه غرور خوبه ، اگه بهتون بی محلی میکنن ، اتفاقا بیخیالشون شو

برای ارتباطط هم ببین بنظرم خیلی داری خودتو محدود میکنی خیلی مهمه با آدمای درستی بگردی ولی حس می‌کنم اینجوری داخل دانشگاه هم نتونی با کسی صمیمی شی ( البته صمیمیت زیاد خوب نیستا در حد تعادل )خلاصه منظورم اینه الان که دیگه خودت بزرگ شدی با عقل و منطق خودت سعی کن سختگیری زیادت رو یکم کمتر کنی ، اینجوری یکم خودت اذیت میشی آخه ، سر جای خودش تفریح با آدما و روابط خوب لذت بخش هم هست

حالا دختر خالت برای چی گفت بهش پیام بدی و چند سالشه ؟

جمله ای که به کار بردی خیلی بده دختر خوب هیچوقت دیگه همچین چیزی نگو و بابت همچین چیزی هم نمیخواد اع ...

نمیدونم دلیلش چیه. ۲۱ سالشه. ‌لیسانس حقوق داره

اهاا. آخه اونا پولدار هستن و ما بی پولیم. اونا بعضی وقتا بخاطر پول، پدر من رو آدم حساب نمیکنن و ... ...

منظور و طرز رفتار خانواده خالت هم خودت بهتر میدونی ، شاید واقعا قصدشون کمک بهت هست بالاخره یه آشنا داخل دانشگاه داشته باشی خودش مزیت محسوب میشه

منظور و طرز رفتار خانواده خالت هم خودت بهتر میدونی ، شاید واقعا قصدشون کمک بهت هست بالاخره یه آشنا د ...

چ کنم بنظرت؟