2777
2789
عنوان

جای من بودید چ میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 36 پست
به مامانت گفتی ؟😅 چی بگم والا ، خب همونجا میپرسیدی کارت چیه🫠

نه هنوز.  آخه وقت نشد. یادم نبود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثتون قبلش درباره چی بود که شماره اش رو داد بهت بعد دختر خالت چجور آدمیه ، اگه ازش حس بدی نمیگیری ب ...

در مورد قبولی دانشگاه بود. من توی همون دانشگاهی قبول شدم که یکی از استاد هاش، آشنا یا دوست خانوادگی خالم اینا هستن.

فقط میدونم  شبیه خالم هست.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

در مورد قبولی دانشگاه بود. من توی همون دانشگاهی قبول شدم که یکی از استاد هاش، آشنا یا دوست خانوادگی ...

الان من از کجا بدونم خالت چجوریه🤕😂

نمیدونم بهش پیام بده ، قتل که نمیکنی ، اینم گفتم ارتباطات داخل دانشگاه مهمه  ، شاید بدردت خورد🤷🏻‍♀️

الان من از کجا بدونم خالت چجوریه🤕😂نمیدونم بهش پیام بده ، قتل که نمیکنی ، اینم گفتم ارتباطات داخل د ...

اهاا. خالم هم پر حرف و اجتماعی هست. پول دوست هست و اهل طلا انداختن و مهمونی دادن و غذا خورد زیاد

حالا نظر خودت چیه؟

نمیدونم. ولی من اهل چت نیستم.

البته نمیدونم چرا گفت پیبدم بهش

حالا نظر خودت چیه؟

از طرفی نگرانم نکنه صمیمی شم باهاش و... .

از طرفی هم کنجکاو هستم بدونم چی میخواد

نمیدونم. ولی من اهل چت نیستم.البته نمیدونم چرا گفت پیبدم بهش

چون حساسی ، به مامانت بگو میخوام بهش پیام بدم ، شاید چیزی درباره دانشگاهم بخواد بهم بگه  و تموم که قطعا هم درباره ی همینه 

نظر من اینه ، حالا هر جور خودت صلاح میدونی💕

چون حساسی ، به مامانت بگو میخوام بهش پیام بدم ، شاید چیزی درباره دانشگاهم بخواد بهم بگه و تموم که ق ...

اخه میترسم ب مامانم بگم.

البته خودش خبر داره. چون جلوی مامانم اومد کنار من نشست و بهم گفت

دو راه بیشتر نداره یا بی خبر. پیام بدی یا ندی اصلا یکیشو خودت انتخاب کن

اهاا. ممنون. 

نظر شما چیه؟

خب واکنش مامانت همون موقع مگه بد بود ؟

نه نبود. عادی بود. خیلی خنثی بود.

داشت برای خالم سبزی پاک می‌کرد