2777
2789
عنوان

تو سن چند سالگی قرمه سبزی درست کردید 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 89 پست
نخبه جان قیمه رو گفتمیه بار دیگه بخون متوجه بشیداشتم تفاوت قیمه با قرمه سبزی رو میگفتم 😬

خوب قیمه ام باشه نخبه جان

شما تو قیمه هاتون نخود میریزد؟

طرف ما لپه میریزه😊😂

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

25سالمه هنوز توتخم مرغ ابپز موندم تاکید میکنم ابپز نیمرو بلدنیستم🚶

چرا😂مجردی 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

اره همشون راحتن ما که یه عمره میپزیم عادت داریم دیگه ولی قیمه خوب در اوردن بیشتر هنرمیخواد و کار هرک ...

دقیقامن یکی رومیشناسم قیمه میپخت خدانصیب هیچ کسی نکنه

ولی خودم قیمه میپزم میگن مزه ی قیمه های نذری میده

خوب قیمه ام باشه نخبه جان شما تو قیمه هاتون نخود میریزد؟ طرف ما لپه میریزه😊😂

لپه نخود دیگه اینم نمی دونی 😂

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

سبزیش سرخ شده بود یا خودت سرخ کردی ؟ قورمه سبزی سخت ترین قسمتش فقط همین سبزی سرخ کردنشه

خودم سرخ کردم سخت نیست یکم تفتش باید بدی فقط حوصله میخواد 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

لپه نخود دیگه اینم نمی دونی 😂

میدونم

ولی نخود و میریزن تو آش و باهاش فلافل درست میکنن گل

عب نداره شما با نخود درست کن🙂😂

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

دقیقامن یکی رومیشناسم قیمه میپخت خدانصیب هیچ کسی نکنهولی خودم قیمه میپزم میگن مزه ی قیمه های نذری می ...

نوش جانتون .اگآفرین به شما انشاالله سفرتون و زندگیتون پر از برکت و سلامتی و شادی باشه ....منم قیمه هام بد نمیشن چشمش نزنم 🤣 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من از دوم راهنمایی دیگه مامانم یادمون داد آشپزی اولین غذا هم قرمه سبزی بود . آشپزی عالیه . باریکلا ب ...

ممنون عزیزم من از فرصت استفاده میکنم برا آشپزی 🤩