2777
2789

این اتفاق چند وقت پیش واسم افتاده و گفتم زهرا یه بار دلو بزن به دریا و بگو شاید حالت بهتر شد ولی وقتی گفتم یه جوری شد انگار از من بدش اومد میدونم فکر میکنید واسه جلب توجه گفتم ولی فقط چون اون ادم در جایگاهی بود که میتونست کمکم کنه گفتم شاید کتری واسم کنه راهکاری بده😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشده؟؟؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

برو پیش مشاور و تراپی شو عزیزم

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

اگه قرار بود به عنوان شریک زندگی بهش نگاه کنی و اون تعرضی که بهت شده بود فقط در حد لمس بود نمیگفتی خیلی بهتر بود

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

میخوای تلگرام باهام حرف بزنی؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /