2777
2789
عنوان

تو سن چند سالگی قرمه سبزی درست کردید 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 89 پست
پس کارت درسته که اولین بار خوب در آوردی. من بعد سالها تازه قورمه سبزیام جا افتاده و خوش عطر و طعم می ...

آره مال من از همون اولش چون آب کم می‌ریزم جا افتاده هست😂😂

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابحال نشنیده بودمما اصلا لپه نخود نمیگیم نخود خالی میگیم پیشوند لپه رو اضافه نمیکنیم به حبوبات

گفتم که گویش ها متفاوته گلم

ما میگم. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

هیچ سالی قرمه سبزی اصلا دوست ندارم بو سبزی بهم میخوره حالم بد میشه هیچ وقت درست نکردم همسرمم وقتی بریم خونه مادرش یا خواهرش یا مادر من واسش درست میکنن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما ک آماده میخریم از اونا ک از قدیم اسمشون تیاره

چیشو آماده میخری؟ کل خورش رو آماده میخری یا سبزی رو؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
هیچ سالی قرمه سبزی اصلا دوست ندارم بو سبزی بهم میخوره حالم بد میشه هیچ وقت درست نکردم همسرمم وقتی بر ...

من عاشقشم 😁😁

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چرا😂مجردی

اره نمیدونم والا از اشپز خونه خوشم نمیاد😂تنبلم🤌😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببینم باز دوباره مامانم میره مسافرت 🤣🤣خونه باشه اجازه ندارم اما وقتی دیروز برگشته بود از غذاهام خی ...

اینبار بفرستش خونه خاله ، عمه ، دایی جایی ...

افرین عزیزم عجله نکن ازسال دیگه هرروز پای گازی و دیگه کم کم ب خودت و ما فوش میدی 🤣

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینبار بفرستش خونه خاله ، عمه ، دایی جایی ...افرین عزیزم عجله نکن ازسال دیگه هرروز پای گازی و دیگه ک ...

وای راست میگیااا🤣🤣🤣💔 

اره نمیدونم والا از اشپز خونه خوشم نمیاد😂تنبلم🤌😂

بستگی داره آشپزخونه چجوری باشه منم اگه آشپزخونه شیک نباشه و کابینت قشنگ نداشته باشه دلم نمی‌خواد آشپزی کنم 🤣🤣🤣

بستگی داره آشپزخونه چجوری باشه منم اگه آشپزخونه شیک نباشه و کابینت قشنگ نداشته باشه دلم نمی‌خواد آشپ ...

اها نه من کلا خوشم نمیاد😂اتفاقا اونروز مامانم میگه بیا اشپز خونه شاید خوشت اومدا😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

سبزی

آها

با سبزی سرخ شده آماده معمولا قورمه سبزی خوشمزه میشه. به نظر سخت و مهمترین قسمت قورمه سبزی پختن همون سرخ کردن سبزی هست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نوش جانتون .اگآفرین به شما انشاالله سفرتون و زندگیتون پر از برکت و سلامتی و شادی باشه ....منم قیمه ه ...

خیلی ممنون انشالله توهمه خونه هاسلامتی وخوشی وشادی باشه ممنون ازدعای قشنگتون 💚