2777
2789
عنوان

تو سن چند سالگی قرمه سبزی درست کردید 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 89 پست
بنظر من هر دو راحتهحتی قیمه راحت تر از قرمه سبزیلازم نیست سبزی بشوری، خوردکنی، سرخ کنی و.. نخود هارو ...

شما قورمه سبزی رو با نخود درست میکنید؟

طرف ما با لوبیا درست میشه هااا؟

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۶ سالکی قشنگ یادمه مامانم اینارفته بودن خونه دخترعمم قزوین بعدازظهرش میخواستن برگردن که اون مابین زنداییم زنگ زد شام میایم خونتون منم روم نشد بگم مامانم اینا نیستن از دست مامانم دیده بودم یه چیزهایی یادم بود گوشی درست حسابی نداشتیم بزنیم گوگل خلاصه قورمه سبزی پختم خیلی خوب شده بود خیلی هم تعریف کردن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اولین قورمه رو یادم نیست

ولی اولین غذایی که پختم آش رشته بود

عمم خدا بیامرز خونمون بود یاد می داد

ده یازده ساله بودم

قابلمه کوچولوی اسباب بازی بود

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

جدی😂😂 خاله منم مثل شماست من عاشق آشپزی ام وقتی مامانم خونه نیست از فرصت استفاده میکنم😂

سبزیش سرخ شده بود یا خودت سرخ کردی ؟ قورمه سبزی سخت ترین قسمتش فقط همین سبزی سرخ کردنشه

من از دوم راهنمایی دیگه مامانم یادمون داد آشپزی اولین غذا هم قرمه سبزی بود . آشپزی عالیه . باریکلا به شما که خانم با سلیقه ای هستی و اشپزی کردن رو بی کلاسی نمیدونی. خوشبخت بشی 😍

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بنظر من هر دو راحتهحتی قیمه راحت تر از قرمه سبزیلازم نیست سبزی بشوری، خوردکنی، سرخ کنی و.. نخود هارو ...

اره همشون راحتن ما که یه عمره میپزیم عادت داریم دیگه ولی قیمه خوب در اوردن بیشتر هنرمیخواد و کار هرکسی نیست ....من ادم میشناسم ۵۰ساله اشپزی میکنه هنوز قیمه هاش خوب نمیشن ..‌.ولی قورمه را اکثرا بلدن اگه سبزی اماده و سرخ شده باشه که دیگه راحت تره 😜

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما قورمه سبزی رو با نخود درست میکنید؟طرف ما با لوبیا درست میشه هااا؟

نخبه جان قیمه رو گفتم

یه بار دیگه بخون متوجه بشی

داشتم تفاوت قیمه با قرمه سبزی رو میگفتم 😬

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من ۲۲ سالگی اینا بود. همه موادشو جدا پختم بعد قلطی کردم. اوایل ازدواجمم همین کارو میکردم. خیلیم تعریفی نبود

ولی شمام اگه از سبزی سرخ شده آماده مامان پز استفاده کردی در حقیقت قورمه سبزی مامانت بوده😉

قورمه سبزی مهمترین رکن خوشمزه شدنش همون سبزی سرخ شده اش هست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من خونه مامانم اینا چون خیلی اعتماد بنفسما میگرفتن غذا درست نمیکردم از وقتی ازدواج کردم خدا را شکر تو خونه خودم هرچی غذا درست کردم عالی شدهمین الانم با اینکه دست پختم بهتر از مامانمه اگه خونشون غذا درست کنم بازم ایراد میگیرن با اینکه خیلی خوشمزه میشه 

اره همشون راحتن ما که یه عمره میپزیم عادت داریم دیگه ولی قیمه خوب در اوردن بیشتر هنرمیخواد و کار هرک ...

دقیقا 😉

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳