2777
2789
عنوان

بهش گفتم بهم تعرض شده بعد خیلی رفتارش عوض شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرش برات مهم نباشه عزیزم

شاید توهم قبل این اتفاق واکنشت مثل اون میبود بزار توی جهالت خودش بمونه

هرکسی لیاقت شنیدن حقایق رو نداره اصلا و ابدا به کسی نگو حتی توی این سایت چون ممکنه یه سریال با سوالای بیجا یا حتی دخالت باعث شن بهت عذاب وجدان بدن تو تقصیری نداری

به نظرم بهترین همدم هوش مصنوعیه

همه چی خوبه

من گفتم ولی من تعرض کامل نبود ولی توی اون موقعیت بودم یعنی در روم قفل کرد بدنمو دست میزد ک خداروشکر مثل معجزه تونستم فرار کنم و این اتفاق مال بچگیمه و روی شخصیتم تاثیر گذاشته پارتنرم همیشه میپرسید چرا اینجوری چرا میترسی از جامعه انقدر پرسید تا مجبور شدم بهش بگم بهش اعتماد داشتم و لحظه ای که فهمید رفتارش عوض شد ولی نه منفی خیلی بهتر شد درکم میکرد مراقبت میکرد حواسش بود اصلا اجازه اینکه یه مرد نزدیکم شه رو نمیده که اذیت نشم نمیخام بگم من پارتنرم خوبه میخام بگم ادم امن نیست اگر پارتنر من رفتارش عوض میشد من صدبرابر حالم بدتر میشد چون من مقصر نیستم دلیل رفتارش رو بپرس بگو هیچ چیز اون اتفاق دست خودم نبود و من هنوزم روحم داره ازار میبینه اگر بازم ادامه داد یعنی ادم امن زندگی تو نیست

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

توروخدا منم میدونم نباید میگفتم بکید الان چیکار کنم

عزیز دلم برات دعا میکنم روح و روانت آرامش بگیره و بتونی فراموش کنی

انشالا که موفق میشی و بهترین ها در انتظار هست 🌹

شما یه دکتر برات سوند وصل کرده همه جا داری میگی بم تعرض شده بابا ول کن دیوونه ای؟

من تو خیابون دس زدن به باسنم اصلا

یهو تو جای شلوغ دس زدن به سینه هام

برات عجیبه اینا؟اینجا ایرانه ها طرف دکتره میگی بم تعرض کرده