2777
2789
عنوان

شوهرم چه مرگشه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 73 پست
جالبش اینه منو شدید محدود میکنه اصن جای پیشرفت برام نمیزاره تا با یکی رفت آمد کردم صد تا ایراد درآور ...

محدود نکنه هم فرقی نمیکنه...من درس خوندم .بهذهمه میگه با تقلب خونده .پایان نامه ش رو هم من نوشتم

خوب قشنگ بهش بگو دوست ندارم اینقد از من و خانوادم ایراد میگیری بیا در مورد چیزهای دیگه حرف بزنیم

یک زبون نفهمیه فقط تنها چیزی که باعث میشه یک حرفی بفهمه زوره. یک ذره احساس کنه خطری تهدیدش نمیکنه الا بلا کار خودش میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه همیشه اینمدل بوده خیلی وقت پیش با بی محلی و حرف نزدن باید سر به راهش می کردی 

اما اگر بعد بچه اینطور شده طبیعیه 

بعد از به دنیا اومدن بچه تا سه سالگیش حدودا زن و شوهر خیلی تنش دارن 

چون هم بی خوابی دارن هم عضو جدیدی هست که دو نفر بی نهایت دوسش دارن و فکر می کنن اونیکی کم میذاره 

و اینموارد یخورده تنش بالاست تا جا بیفتن با شرایط 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
یه بارم امتحان کن ضرر نمیکنی هروقت هم واسه خونه وسیله میخره ازش تشکر کن

یکبار گفتم ممنون وقت گذاشتی منو بردی دکتر.... بعدش تو دعوا گفت از وقتم می‌گذرم تو رو دکتر میبرممممممممم

مامانش هم اینطوریه؟ مادرشوهر من جیگر پدرشوهرمو خون کرد انقدر خودشیفتست

اونم دقیقا مثل پسرش یک ذره آروم صحبت کنم باهاش با من مثل بچه دو ساله دستوری صحبت می‌کنه 😐در حد سلام علیک بیرون و مناسبت ها رفت آمد دارم 

شوهر زن همسایه ماهم دقیقا همینجوریه زنش باهاش حرف میزد مثل گاو سرشو انداخت پایین رفت تو آسانسور دروب ...

منم بیرون جای کسی باهاش حرف میزنم جواب همه میده جز من خیلی خجالت میکشم اکثراً تو جمع ها ساکتم

اتفاقا همیشه بعد رابطه اینجوری می‌کنه باهام . چون بخاطر اخلاق گندش هر بیست روز میرم سمتش. وقتی میخاد ...

حالا یه مدت رابطه تون رو بیشتر کن

ببین خوب میشه

ویتامین س ک س مهمه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP