2777
2789
عنوان

شوهرم چه مرگشه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 73 پست
رابطه تون دیر نشدهمردا رابطه شون کم میشه گند اخلاق میشن

اتفاقا همیشه بعد رابطه اینجوری می‌کنه باهام . چون بخاطر اخلاق گندش هر بیست روز میرم سمتش. وقتی میخاد خرم کنه مهربونه خرش از پل میگذره هار میشه منم میلم سرکوب میکنم که نرم سمتش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید آروم صحبت میکنی؟ یا آروم جواب میده؟ 

یا از بس مشغله فکری داره یادش میره بلند بگه؟ 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

خب دلیلش اینکه مردا ذاتا دوس ندارن بهشون دستور بدی، ی با  امتحان کن اینجوری بگو، عزیز شیر نداریم، یا بگو میشه صندلی بچه رو بخوابونی، یا بگو سر بوه اذیته

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خب دلیلش اینکه مردا ذاتا دوس ندارن بهشون دستور بدی، ی با امتحان کن اینجوری بگو، عزیز شیر نداریم، یا ...

اونجوری که خدا رو دیگه بنده نیست دفعه بعد بدون این کلمات صحبت کنم ازم طلبکار شدید میشه خخخ

اونجوری که خدا رو دیگه بنده نیست دفعه بعد بدون این کلمات صحبت کنم ازم طلبکار شدید میشه خخخ

ببین داداش منم اینجوریه

یعنی کفر همه رو دراورده مخصوصا مادرم 

ولی خواهر کوچیکم بلند داد میزنه 

میگم شاید گوشش مشکل داره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

این تو خونه همیشه طلبکاره

اول اسمش رو بگو 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن