2777
2789
عنوان

صاحبخونه بهم میگی خیلی ساکتی صدایی ازت نمیاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 85 پست
برام مهم‌نیست.ولی یه چندتا خواستگار میخواست برام معرفی کنه داغون. اینکه دیگش وظیفش نیست.😐😁

پس دستش تو خیره 

بهش بگو حاج خانوم اینا که معرفی کردی خوب نیست 

ماشالا شما سلیقه ات عالیه من روی معرفی شما خیلی حساب کردم 

میگرده برات پسر شاه پیدا میکنه 🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس دستش تو خیره بهش بگو حاج خانوم اینا که معرفی کردی خوب نیست ماشالا شما سلیقه ات عالیه من روی معرفی ...

ببین مثلا یکی رو معرفی میکنه طرف زنش فوت کرده این مشکلی نیست.ولی میگه طرف یه دختر داره مریضه باید پرستاری کنی ازش.من کارهای خودم رو به زور انجام میدم.حالا اونجوری که هیچی.😐

[QUOTE=402998337]گوشیش از این معمولیاست.سنش بالاست.نمیتونه با این چیزها کار کنه.منظورم اینترنت و این ...

من نمیخواستم چیز زیادی از زندگیم بهش بگم.ولی آخر با کنجکاوی فهمید.حالام مهم نیست.یه کم دخالت هم میکنه خوشم نمیاد.😐

پس دستش تو خیره بهش بگو حاج خانوم اینا که معرفی کردی خوب نیست ماشالا شما سلیقه ات عالیه من روی معرفی ...

میگه تو یه بار طلاق گرفتی پسر مجرد نمیاد باهات ازدواج کنه.هرکی باشه ناراحت میشه دیگه.نمیشه؟

میگه تو یه بار طلاق گرفتی پسر مجرد نمیاد باهات ازدواج کنه.هرکی باشه ناراحت میشه دیگه.نمیشه؟

چرا ناراحت میشه 

حق هم داری 

اما مثل خودش جواب بده 

شوخی شوخی بگیرش تو مشتش 

زبون نداری ؟؟؟

بگو حاج خانوم شما هم تنهایی بیا یه پدر و پسر پولدار تور کنیم دوتایی بریم سرزندگی 

من یه همسایه پایینی دارم پیرزن تنهاس 

اوایل خیلی تو مخم میرفت سر بچه نخواستن 

الان فمینیستش کردم و به همه توصیه های حقوق زنان میکنه 

بگیرش تو مشتت 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چرا ناراحت میشه حق هم داری اما مثل خودش جواب بده شوخی شوخی بگیرش تو مشتش زبون نداری ؟؟؟بگو حاج خانوم ...

شوهر داره.شوهرش مریضه.منم جواب میدم.ولی دیگه از بحث کردن خسته شدم.حوصله ندارم.اینقدر مشکل دارم توی زندگیم که دیگه حوصله ندارم بقیه رو قانع کنم.آخه چرا باید همه چی رو به دیگرون توضیح بدم.