2777
2789
عنوان

صاحبخونه بهم میگی خیلی ساکتی صدایی ازت نمیاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 85 پست

[QUOTE=402998009]چند نفرین؟ [/QUOTE

چهار نفریم.  همسرم غروب میاد.  دخترام هم آرومن.  هر کی به کار خودش مشغوله.  البته بچه ها رو می بینه تو راهرو اینا ولی منظورش به خودمه که زیاد آفتابی نمیشم 😅😅

عزیزم ازت تعریف کردهمنظورش اینه بی حاشیه و آرومیو خب فکر کنم تنها زندگی میکنی . میگن دور از جون اتفا ...

اون مسئول نیست که.هرچی بشه.کلا رفت و آمد آدم هم کار داره.مثلا بیرون نمیرم میگه چرا بیرون نمیری افسرده میشی.بیرون میرم بعد با تاکسی برمیگردم میاد نگاه میکنه یه حرف دیگه میزنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون مسئول نیست که.هرچی بشه.کلا رفت و آمد آدم هم کار داره.مثلا بیرون نمیرم میگه چرا بیرون نمیری افسرد ...

چرا مسئولیت داره تا حدی 

اگر دور از جونت باشه اتفاقی برات بیفته صاحبخونه اول از همه بازجویی میشه . احتمالا ایشون نگرانی مادرانه هم داره 

سنش بالاس ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره.

همونه 

آدمای پیر کنجکاون 😬

بی طاقت و خود حق پندار هم هستن 

اگر مشکل خاصی برات ایجاد نمیکنه و خونه ات خوبه نادیده بگیر

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اون مسئول نیست که.هرچی بشه.کلا رفت و آمد آدم هم کار داره.مثلا بیرون نمیرم میگه چرا بیرون نمیری افسرد ...

پس خودت شناخت داری ازش.  برا من فضولی نمی کنه،  تنهاست دوست داره معاشرت کنیم. منم به معاشرت مجازی عادت کردم حضوری رو متاسفانه حوصله م نمی کشه خیلی 

حالا چند وقته یه راهکاری پیدا کردم هر روز تو واتساپ چند تا کلیپ براش میفرستم. اونم میفرسته. اینم که غروب زنگ زد یکی دو روزه چیزی نفرستادم، نگران شده بود

نمی دونه کلیپ مناسب تو بساطم نبود براش بفرستم 😁😁😁😁

همونه آدمای پیر کنجکاون 😬بی طاقت و خود حق پندار هم هستن اگر مشکل خاصی برات ایجاد نمیکنه و خونه ات خ ...

برام مهم‌نیست.ولی یه چندتا خواستگار میخواست برام معرفی کنه داغون. اینکه دیگش وظیفش نیست.😐😁