2777
2789
ای کاش هیچوقت نصیب هیچ ادمی نشه،یا بهم برسن یا اگ قرار نیس مال هم باشن هیچوقت اشنا نشن با هم

منم اوایل همین حرفو میزدم ولی بعداً فهمیدم چ تجربه ی خوبی بود منو با یه سری از واقعیت ها رو به رو کرد 

من خودم یه سال طول کشید خوب بشم ، یه سال واقعا عذاب می‌کشیدم 

ولی الان سه ساله میگذره واقعا خداروشکر میکنم از زندگیم رفت 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی ناراحتی گریه کن بریز بیرون...اهنگ غمگین گوش کن زار بزن...عب نداره هرکاری بکن که قشنگ تخلیه بشی...حتی داستانتونو برای کسی تعریف کن چندبار و چندبار...اگه بریزی تو خودت اصلا نمیگذره ولی هرچی بیشتر بریزی بیرون زودتر فراموش میکنی...حتی مثلا نهایتا یماهدوماه اینا ها

چیزایی که ب من خیلی کمک کردن تا برگردم به خوده قبلیم 

ورزش و بیشتر نزدیک شدن به خدا بود 

و این ک بعد از اون وارد رابطه با کسی نشدم که بخوام  حس کمبود اون شخص رو با شخص دیگه ی پر کنه 

گذاشتم از اون رابطه درس بگیرم و یاد بگیرم ندارم کسی هر طوری که دلش میخواد باهام برخورد کنه 

اعتماد بنفسمو تقویت کردم ، خودمو تغییر دادم 

واقعا شبیه سه سال پیشم نیستم 

دیگه نمیذارم کسی بهم بی احترامی کنه 

خ بده اینجوری و سختت

اره ولی به نظرم بیشترین چیزی که کمک میکنه پرونده یه رابطه رو ببندی یه خاتمه‌س یه اتمام حجت با اون آدم تا وقتی این خاتمه رو نداشته باشی باز برمیگردی 

🍷He drinks your blood as holy wine

تنها درسی ک گرفتم این بود ک۹۹درصد مردا لبو دهنن فقد😂

مردا خیلی گاون 

باید یاد بگیری چجوری در مقابل یه مرد رفتار کنی که ارزشت حفظ بشه 

من تو رابطه قبلیم خیلی کوتاه میومدم 

الان مثلا با کسی بخوام آشنا بشم و برم دیت کوچیکترین رفتاری ببینم از دیت برمی‌گردم جوابشون میکنم 

هرچی ناراحتی گریه کن بریز بیرون...اهنگ غمگین گوش کن زار بزن...عب نداره هرکاری بکن که قشنگ تخلیه بشی. ...

دیگه گریم نمیگیره دفعه های قبلی ک باهاش کات کردم درحدی ب جنون و فشار روحی میرسیدم ک خودزنی میکردم اما الان انگار ن انگار،البته مدلم اینجوریه رو اول اوکیه دوم سوم شرو میشه ولی خداییش این ت بمیری ازون ت بمیریا نیس دیگه🤦🏻‍♀️😑فقد خاطراتش و حس خلأ ای ک داره خ اذیت میکنه 

دیگه گریم نمیگیره دفعه های قبلی ک باهاش کات کردم درحدی ب جنون و فشار روحی میرسیدم ک خودزنی میکردم ام ...

دقیقا درکت میکنم...ولی میگذره

من کات کردم دوباره بهش برگشتم چون نتونستم تحمل کنم جداییو...اما الان باز میخوام برم چون منطق اینو میگه

جنس مخالف نبود، دوستم بود ، یه سری قضیه ها پیش اومد هم ذهنم کل روز و شب درگیره هم نگرانمنزدیک ۷ ماه

من یبار همینجوری با دوست همجنسم کات کردم ولی خداروشکر بخاطر اخلاقش تونستم راحت فراموشش کنم اینم اوایل غیر ممکن بود ولی الان راحت تره چون واقعن کفتار بودنش بهم ثابت شد