2777
2789

عزیزم بستگی به خودت داره..بعضیا چندماه طول میکشه فراموش کنن بعضیا یه سال بعضیام چند سال...اما خوبیش اینه که بعداز گذشت زمان یه روز به خودت میای میبینی کوچکترین حسی به اون آدم نداری ،رهای رها..تازه خیلیا پشیمونم میشن که چرا زودتر کات نکردن چون بعدها عقلشون به کارمیفته افسوس میخورن که چرا عمرشونو به پای یه آدم سمی حروم کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش هیچوقت نصیب هیچ ادمی نشه،یا بهم برسن یا اگ قرار نیس مال هم باشن هیچوقت اشنا نشن با هم

دقیقا 

مغزم هنوز باور نکرده اکسم شده نمیتونم بهش بگم اکس

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍

عزیزم بستگی به خودت داره..بعضیا چندماه طول میکشه فراموش کنن بعضیا یه سال بعضیام چند سال...اما خوبیش ...

ادم سمی باشه راحت تر میشه فراموش کرد ولی باگ اونجاییه که طرفت ادم خوبی بوده 

It still feels like the first day

اصلا هم نمیشه نسخه داد چندماه باید بگذره

بستگی داره هر چی عمیق تر بوده باشه بییشتر طول میکشه

حالا من سر چرت و پرت کات کردم و با هم مشکلی نداشتیم

بیشتر سر این فکر میکنم نمیتونم کنار بیام چون همش حسرت میخورم

چون با هم خیلی خوب بودیم یهو اینجوری شدیم الان هفت ماه

منم تا الان نزدیک چاربار این اتفاق افتاد ولی جدی این دفعه دگ دارم تمومش میکنم

منم حس میکنم آخر قصم جداییه منتها آمادش نیستم از نظر روانی عملا تو رابطم تا وقتی بتونم شجاعتشو پیدا کنم بذارم بره

🍷He drinks your blood as holy wine

بستگی داره هر چی عمیق تر بوده باشه بییشتر طول میکشهحالا من سر چرت و پرت کات کردم و با هم مشکلی نداشت ...

همون دیگ اگ طذفت ادم بدی باشه راحت تر مووان میکنی ولی وقتی همه چیز خوب بوده طرفت تاکسیک نبوده سخته

It still feels like the first day

همون دیگ اگ طذفت ادم بدی باشه راحت تر مووان میکنی ولی وقتی همه چیز خوب بوده طرفت تاکسیک نبوده سخته

اره خصوصاااا توی این دوره زمونه فرشته بود واقعا فرشته

شاید همچین ادمی با این موقعیت و شرایط و اخلاق دیگه هیچوقت سر راهم قرار نگیره

ادم سمی باشه راحت تر میشه فراموش کرد ولی باگ اونجاییه که طرفت ادم خوبی بوده

خب منظور من اون وابستگیه که دیگه بعداز گذشت زمان کم رنگ میشه و اونقدرا دیگه اذیت نمیشی حتی اگه طرفت خوب بوده باشه‌..