2777
2789

ب مدت ۴ سال . ک اون نیومد خاستگاری و من ازدواج کردم ‌ .

گاهی اوقات میرم پروفایلش و اینارو چک میکنم از سر عادت وگرنه هیچ حسی بهش ندارم و همسرمو خیلی دوست دارم 

من سالای اول ازدواجم تو خونه مادرشوهر زندگی میکردم خونه ها قدیمی بود و ی قسمتی رو حیوان نگه میداشتند این اقا پسر نمیدونم از کجا فهمید شایدم دنبال من راه افتاده بوده یا از کسی پرسیده .

حالا خداروشکر تونستیم خودمون خونه نوساز بخریم و عالی 

حالا من ی پروفایل گذاشتم درباره دوست داشتن همسر و اینا 

دیدم این بیو گرافیش نوشته دیگ خونه قدیمی و حیوون داری که این حرفارو نداره 😐 گمونم فک میکنه ما خیلی فقیرم 😅😅 

منم حساب ایتام رو ب کل حذف کردم تا دیگه چرت و پرت نگه 

خوب کاری کردم؟

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگ چکش نکنی بات هست ک میزنه کیا چکت میکنن

ماهی یبارم نمیکردم اینم یهویی شد دیدم وای چقد سوخته😅

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
خوشحال باش باهاش ازدواج نکردی معلومه چجور آدمی

اره بخدا عقده ای هنوز کسی بهش زن نداده . هرجا میره میگن خسیسه نمیدنش خدا منو خیلی دوست داشت .

دنبالت میکنه و بهت تیکه انداخته .آره پاک کن یهو ب سرش میزنه دردسر واست درست کنه

اصلا چرا شمارشو سیو داری ک بری پروفایل و بیو اونو نگاه کنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تیکه انداخته بی لیاقت

ب درک من ک اصلن بهش محل ندادم . بخدا وضع مالی همسرم و خوانوادش خیلی بهتر از اونان و اینکه جالب اینجاس خودشونم گاو دارن🤐