2777
2789
عنوان

رژ گرون قیمت کی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست
بعد یه سوال دیگه من همیشه همیشه میکاپ اسموکی دارم خط چشم میکشم و مداد چشم مشکی هم تو چشمام . با سایه ...

پلت ۴ رنگ quattro از برند گلدن رز . 

خیلی پلت کوچیکی هست و رنگاش هم مشکی - قهوه ای - کرم - و یه شاین نقره ای . 

خیلی کاربردیه و پیگمنت خوبی داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بخدا خیلی خوب کاری کردی اومدی خدا به کار و زندگیت برکت بده

خیلییی لطف داری عزیزم همچنین😘😘

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلت ۴ رنگ quattro از برند گلدن رز . خیلی پلت کوچیکی هست و رنگاش هم مشکی - قهوه ای - کرم - و یه شاین ...

دستت درد نکنه عزیز دلم واقعا ممنونم از ته قلبم برات آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم به قرآن دو ماهه من گیرم رو این 

دستت درد نکنه عزیز دلم واقعا ممنونم از ته قلبم برات آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم به قرآن دو ماهه من گ ...

قربونت برم خوش قلب❤️❤️خیلی محبت دارید همچنین 💋

پلت ۴ رنگ quattro از برند گلدن رز . خیلی پلت کوچیکی هست و رنگاش هم مشکی - قهوه ای - کرم - و یه شاین ...

فقط این پلت که مشکی و قهوه ای شاین نیستن درسته ؟ 

الان نگاه کردم خیلی قشنگ بود 

فقط این پلت که مشکی و قهوه ای شاین نیستن درسته ؟ الان نگاه کردم خیلی قشنگ بود

نه عزیزم شاین نیستن فقط نقره ای شاین داره . 

قهوه ایش یکم ته مایه زرشکی داره ترکیبش با بژ هلویی پلت خیلی عالی میشه 

من یه بار یه دونه هدیه گرفتم قیمتش۴۸۰۰وایناخداییش عالی بود ولی خیلی کم بود بافت نرم ماندگاری بالا رنگ بینظیر اما خواستم ازش بگیرم قیمتش به غلط کردن انداختم اینم بگم جلدشو هنوز نگه داشتم 🤣

البته مارکشو یادم نیست الان ولی فکر میکنم شبیه استی لادر واینا بود

نه عزیزم شاین نیستن فقط نقره ای شاین داره . قهوه ایش یکم ته مایه زرشکی داره ترکیبش با بژ هلویی پلت خ ...

راستی الان یادم افتاد . اگه قهوه ای که ته رنگ زرشکی داره دوست ندارین و نقره ای به کارتون نمیاد میتونین پلت این لی بگیرید . پلت ۴ رنگ این لی هم پیگمنت خوبی داره مشکی و قهوه ای مات داره و اگر اشتباه نکنم یه کرم و قهوه ای نیمه براق هم داره . قیمتش هم اخرین باری که دیدم از گلدن رز کمتر بود .

[QUOTE=] من یه بار یه دونه هدیه گرفتم قیمتش۴۸۰۰وایناخداییش عالی بود ولی خیلی کم بود بافت نرم ماندگاری بالا رن ... [/QUOTE]

البته مارکشو یادم نیست الان ولی فکر میکنم شبیه استی لادر واینا بود

اینکه به همون اندازه گرون بود یانه رو نمیدونم فقط رفتم بگیرم ازش گفت قیمتاش از ۲۵۰۰تا ۵تومنو اینا بافت اونطوریه

من یه بار یه دونه هدیه گرفتم قیمتش۴۸۰۰وایناخداییش عالی بود ولی خیلی کم بود بافت نرم ماندگاری بالا رن ...

عزیزم خدا کنه منم بتونم بگیرم واقعا دلم میخاد امتحانش کنم یه بار رفته بودم خونه یکی از آشناها تولد بچه‌اش بود بعد آرایشم پاک شده بود بهش گفتم میشه از لوازم آرایشت استفاده کنم ریملشو که برداشتم خیلی خوب بود اصلاً همچین چیزی تا به حال ندیده بودم وقتی مارکشو نگاه کردم دیدم زده ریمل لانکوم قیمتش فکر کنم دو سال پیش ۴ میلیون بود الان دیگه نمی‌دونم چقدرعست  ولی معرکه ترین ریملی بود که تا به حال استفاده کرده بودم خوش به حال خارجیا چه چیزایی دارن

عزیزم خدا کنه منم بتونم بگیرم واقعا دلم میخاد امتحانش کنم یه بار رفته بودم خونه یکی از آشناها تولد ب ...

واقعا خوشبحالشون ولی من دیگه به این چیزا نمیخوام پول بدم چون اولا بودجه اینکه ازاین خارجی خوبا بخرمو ندارم دوما اونایی که اینجا موجودن و قیمت مناسب اکثرا به دردنخورن پس به پوست وموم میرسم فقط یه بالم میزنم و ضدافتاب میرم بیرون 

اره خیلی نرم و عالیه ولی خب توی این اوضاع این همه پول بابتش بدی اصلا دیگه بافتشو حس نمیکنب

دقیقا درسته خیلی حس لوکس و با کلاس بودن میدن اما بشدت گرونه آدم نمیدونه خرج چی بکنه