2777
2789
عنوان

رژ گرون قیمت کی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست
واقعا خوشبحالشون ولی من دیگه به این چیزا نمیخوام پول بدم چون اولا بودجه اینکه ازاین خارجی خوبا بخرمو ...

ولی من چهره ام به آرایش نیاز داره یعنی همیشه همیشه باید رژ و مداد چشم مشکی داشته باشم اخع پوستم گندمی تیره هست اگر کاری نکنم به چشم نمیام . 

برای پوست و مو هم بخدا خیلی خرجا زیاده 

میکاپ هست مراقب پوست و مو هست پوشاک و کفش و کیف هست اووووو و چقدر چیزای دیگه همون شامپو و صابون هم گرونه

الان زمستون شده البته بیشتر از سه ماه هم که زمستون نیست برای این فصل کوتاه تماما بوت و پالتو خز همش از سه میلیون شروع شده خب چه خبره 

میگما  پیجی داری که بوت و پالتو قیمت مناسب بفرپشه ؟ 

راستی الان یادم افتاد . اگه قهوه ای که ته رنگ زرشکی داره دوست ندارین و نقره ای به کارتون نمیاد میتون ...

اره عزیزم میا جون رفتم دیدم رنگاش یک از یک بهتر 

در هر حال که خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم 

من دور و برم هیچکس ندارم ازش این سوالا رو بپرسم دائم خودم تو نت و اینستا می‌گردم آخرشم چیز خوبی پیدا نکردم تو نجاتم دادی دستت درد نکنه عزیزم پلت این لی واقعا عالی بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم میا جون رفتم دیدم رنگاش یک از یک بهتر در هر حال که خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم من دور و برم ...

عزیزدلم محبت داری 🩷بازم اگه کاری داشتین من در خدمتم خوشحال میشم از هم صحبتی با شما🩷🩷

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ولی من چهره ام به آرایش نیاز داره یعنی همیشه همیشه باید رژ و مداد چشم مشکی داشته باشم اخع پوستم گندم ...

من برای دانشگاه و سرکار باید حتما یه بارونی میخریدم نداشتم یه بارونی نه چندان خوب درحد متوسط شد۴تومن بخدا تازه میفهمم چرا پسراازازدواج فراری شدن 😑😐پیجارو چندبار خریدم خراب بودن حضوری میگیرم 

عزیزم سلام رژ جامد اقتصادی چه مارکی معرفی میکنی؟مداد لب بارین بیوتی رو داشتی تاحالا؟

سلام قشنگم

رژ لب جامد لاویه کیفیت خوبی داره و لب رو خشک نمیکنه . پیگمنت خوبی داره و ماندگاریش هم قابل قبوله .

رژ لب جامد گلدن رز هم همینطور عالیه .

قیمتشون هم لاویه یکم ارزون تره .

مداد لب بارین خیلی نرمه و روی لب خوب میشینه . راجع به ترکیباتش اطلاعی ندارم ولی با توجه به اینکه یک برند متفرقه هست قطعا از لحاظ ترکیب کیفیت بالایی نداره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مرسی عزیزم ❤️میشه چند تا عطر قیمت مناسبم معرفی کنی

فدات عزیزم🩷

عطرایی که اورجینالشون قیمتش مناسبه یارا - حیاتی - یام یام ارموف هستن که خوشبو هستن .

ولی اگه عطرای بهتر میخواین میتونبد شرکتی اماراتی برندای خوب رو بگیرید یا حجم کمتر اورجینالش رو بگیرید . اگه اینکارو میکنین پس عطر کازاموراتی بوکت ایدل - میس دیور - لیبر پلاتین خیلی خوبن