2777
2789
عنوان

رژ گرون قیمت کی خریده

221 بازدید | 39 پست

رژ لب های گرون برند مثل مک و لانکوم و استی لادر که البته برا من گرون هست ممکنه برا شما چیز خاصی نباشه 

اما به نظرتون ارزش خرید داره ؟ 

یعنی چه مزیتی داره نسبت به رژ های گلدن رز و فلورمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه رژ مدادی آی کلاس میخرم ایرانی صد تمنم نیست خیلی هم نرم و خوبه😂نهایت دو رنگ که بهم میاد بیشتر ...

منم چند رنگ محدود بهم میاد ولی خواستم بدونم آنقدر که هزینه می‌کنی ارزش خرید داره یا نه 

@میاااا‍ شما می‌دونی گلم ؟

سلام قشنگم

ترکیبات بهتر و بافت نرم تری دارن . ممکنه بعضیاشون پیگمنت بالایی نداشته باشن چون لوکس تره اما فینیش تمیزی دارن . 

خیلی وقتا هم بخاطر پکیجینگ لوکسی که دارن ادم رو جذب میکنن . چون حسی که رژلب و لوازم برند خوب به ادم میده خیلی بهتر از محصولات اقتصادیه . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام قشنگمترکیبات بهتر و بافت نرم تری دارن . ممکنه بعضیاشون پیگمنت بالایی نداشته باشن چون لوکس تره ا ...

سلام میا 

تو اومدی بالاخره چقدر منتظرت بودم 🥹💋💛💛💛🩷🩷🩷🩷🩷🩷

خیلی ممنون عزیزم 

سلام قشنگمترکیبات بهتر و بافت نرم تری دارن . ممکنه بعضیاشون پیگمنت بالایی نداشته باشن چون لوکس تره ا ...

خدا خیرت بده میا خیلی خوش اومدی 

میگما من کرم کپسولی ترانزامیک اسید مدی کیوب خریدم به نظرت خوبه ؟ 

سلام میا تو اومدی بالاخره چقدر منتظرت بودم 🥹💋💛💛💛🩷🩷🩷🩷🩷🩷خیلی ممنون عزیزم

عزیزدلم فدای محبتت😍❤️ قربونت قشنگم🩷🩷💋

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بعد یه سوال دیگه 

من همیشه همیشه میکاپ اسموکی دارم خط چشم میکشم و مداد چشم مشکی هم تو چشمام . با سایه قهوه ای کلا زیاد کار میکنم 

دنبال یه پلت سایه هستم که رنگ مشکی داشته باشه اخه تا الان از این سایه مشکی‌های تک که کیفیت هم نداشتن استفاده می‌کردم الان دنبال یه پالت سایه هستم که سایه با کیفیت و پیگمنت عالی مشکی و قهوه ای و آجری داشته باشه 

یعنی فقط همین سه رنگ داشته باشه برام بسه 

اگه هم رنگای دیگه داشت مهم نیست فقط دلم این رنگها میخاد کلاً عاشق رنگ‌های قهوه ای هستم و از صورتی و بنفش فراری 

می‌خواستم پلت سایه ولوت رز رولوشن سفارش بدم ولی بعد متوجه شدم مشکیش شاین داره گفتم اینطوری نمیشه باهاش سایه فیت کرد ما همچین پلت سایه‌ای سراغ داری؟ 

خدا خیرت بده میا خیلی خوش اومدی میگما من کرم کپسولی ترانزامیک اسید مدی کیوب خریدم به نظرت خوبه ؟

فدات عزیزم❤️

کپسول های مدی کیوب که محشرن . 

فقط باید چند دوره استفاده بشن . 

ضدلک خیلی خوبیه و کاملا پوست رو روشن میکنه 

حساسیت و‌جوش هم ایجاد نمیکنه . 

مدی کیوب یکی از برندای مورد علاقمه که به همه پیشنهادش میکنم . 

فقط مراقب باش به نزدیک چشم و دور چشم نزنی . 

و چون ضدلک هست حتما در کنارش ضدافتاب خوب استفاده کن و تمدید کن .

روی پوست خیلی جذبش نکن اجازه بده یکم بمونه خودش جذب بشه .