2777
2789
عنوان

عقدم کسی بهم پول توجیبی نمیده

992 بازدید | 85 پست

خسته شدم خسته

مامان بابام هیچی نمیدن بهم هیچی هم نمیخرن برام میگن جهیزیه میخریم و خرج دانشگاهتو میدیم خرجیتم از همسرت بگیر

همسرمم کلا ماهی ۳ تومن پول میزنه بهم که بیشترش خرج رفت و امدم به دانشگاهم میشه و هیچی لباس برام نمیخره مگه اینکه مناسبتی باشه کلا دوبار لباس بیرون و کفش خریده برام یکی برای بله برون یکیم برای یلداییم(۷ ماهه عقدیم)🙂 و خجالت میکشم ازش درخواست کنم چون همه میگن خرج دختر تو عقد با پدرشه

خسته شدم بچه ها الان خواهر کوچیکم داره برای جشن یلدایی من لباس میده خیاطی براش بدوزن درحالیکه خودم تو لباس خودم موندم و پول ندارم لباس بخرم مگه برای ۱ تومن چی میدن؟🙂 حالم خوب نیست اصلا

از یه طرف هم حسادتم بهش دوباره گل کرده. چون حسرتای کودکیم و الانم رو دارم میبینم که خواهرم به راحتی براش خاطره میشه این حسرتام🙂 حالم از همه چی بهم میخوره کاش یکم درآمد داشتم حداقل درحد ماهی ۳ـ۴ تومن خیلی جلو می افتاد وضعم🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم پدرت هم شوهرت باید بدن خب 

الان نمیگن تو لباس اینا از کجا بیاری؟

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

باید خودت شاغل بشی چاره نیست 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هم پدرت هم شوهرت باید بدن خب الان نمیگن تو لباس اینا از کجا بیاری؟

پدرم میده مامانم نمیذاره بده میگه وظیفه ی همسرشه

خب تو اقوام مامانم همه ی دخترا همه ی خرجاشون با پسره این رسم اوناست دیگه مامانم درک نداره شاید اینا رسمشون نیست

همسرمم البته درک نداره میبینه ها هی میگم واریزی برام مثل آبرسانه جوونم میکنه روحمو تازه میکنه هیچی نمیفهمه

البته یه بارخواستم لباس بگیرم مجلسی

گفت خودت بخر پولشو برات میریزم منم پول نداشتم یه چیز ارزون خریدم🙂