2777
2789
عنوان

عقدم کسی بهم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 85 پست
مرسیییی مثلا چقدر بگیرم ازش؟ دو تومن خوبه؟ با یه تومن منم میشه ۳ تومن لباس خوب یلادایی میفروشن با ۳ ...

مونده چی بخری دیگه عزیزم ،اره پیدا میشه اگه پول اضافی آوردی هم نگه دار 

ولی قاطعانه برخورد کن از چیزی نترس چرا از چشمش بیفتی 

بعدها که به پول بیشتر نیاز داشتی بیشتر خواستی و پافشاری کردی اونموقع از چشم میفتی می‌دونی چرا ،چون عادتش ندادی 

اگه از الان عادتش بدی تا آخر می‌فهمه زن خرج داره 

قشنگ بخودت برس 

دکتر زنان ات،ارایشگاه آن ،لباسات ....

یعنی چی؟ کلا دوستاشو تعریف میکنه زندگیشونو فلانی پولداره فلانی دختر طوره فلانی قرض بالا اورده باعثش ...

میگم یعنی چرا باید تو عقد اینکه باید قانع باشی رو به رخت میکشه با مثال زدن دوستاش؟ عقد تازه خوب خرج میکنن معمولا 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مونده چی بخری دیگه عزیزم ،اره پیدا میشه اگه پول اضافی آوردی هم نگه دار ولی قاطعانه برخورد کن از چیزی ...

الان۶-۷ ماهه وضع همینه نمیدونم میتونم یا نه دیگه ۶ ماهو عادت کرده دیگه

راستش من پدرمادرم اصن حرفی نمیزنن پول میدن خودمم شاغلم اما چون دانشجوام حقوقم کمه شوهرم مستقیم بهم پول نمیده مگر اینکه بگم فلان قدر برام بزن اونم مبلغ کم اما خریدامو میبرمش انجام بده توام اینکارو بکن از چیزای کم شروع کن بعد بیشترش کن مثلا هرچی در ماه نیاز داری بگو این ماه باید اینارو بخریم من لازم دارم برید باهم خرید کنید

اخه همسرم تعریف میکنه فلانی زنش کلی بدهی براش بالا اورده افسرده شده فلان شده و...

دیگه عزیزم نباید انقدری بشه که همسرت به بدهی بیفته باید درکش کنی 

مانمیگیم که همسرتو بچاپ بیچاره کن اونم گناه داره تواین زمانه همین که جرات زن گرفتن داشته بخدا زیاده ،

درحد حقوقش تصمیم بگیر 

بگو مثلا اینقدر باید بمن بدی منم زنم خرج دارم 

همیشه هم بگو از پدرمادرم خجالت میکشم اونا میدن من نمی‌گیرم حتی برا اینکه پیش  شوهرت خوب باشی 

بگو اون روز پدرم گفت پول نداری بدم گفتم نه مرسی همسرم نمی‌ذاره بی پول باشم من ،،هرچی بخوام برام میگیره و همیشه هم حسابم پول هس

یادت باشه این حرفم برات از یه غریبه که دوست داره  میگه:نه تنها این مورد مسله پول بلکه همه چی بایدوباید از الان عادتش بدی بعدا سرخونه زندگیت رفتی خیلی به مشکل برمیخوری 

دوستم زمان نامزدی چیزی نمی‌گرفت از همسرش همیشه هم باباش می‌گرفت ،بعدکع رفت خونه اش،ازهمسرش پول خواستنی می‌گفت عوض شدی تو نامزدی اینطوری نبودی درکم میکردی یا آخرش که به دعوا ختم میشد می‌گفت برو از بابات بگیر بمن چه

بهت میگم عادتش بده که بعداً این مشکلات نداشته باشی

الان۶-۷ ماهه وضع همینه نمیدونم میتونم یا نه دیگه ۶ ماهو عادت کرده دیگه

اینم بگم اگه پدرت هم داد به همسرت نگو 

من تمام خرجام باهمسرمه از زمان عقد 

ولی گاها پدرم دادنی یا داداشم گاها میده اصلا به همسرم نمیگم