2777
2789
عنوان

خانما وقتی پسرم بهم فوش میده چه واکنشی نشون بدم با ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست
افسزدگی شدید هم دلره می تریم بگم بره خودکشی کنه فکر کنه پیش خودش که من مامانم ناراحت میکتم پس من خوب ...

خودت مشکل افسردگی و نارصایتی داری ک ب بچت این حس رسیده

چرا وقتی وصعت خوبه زندگیت خوبه تک یچه نگه داشتی طفلو؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نزدم هنوز بزنم دهنشو ؟ نمی دونم چه کاری واقعا درست هست

به نظرم یه بار جدیییی باهاش برخورد کن بگو یه بار دیگه کوچک ترین حرفی بزنی خودمو کنترل نمیکنم و کلااا باهاش قهر کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مشکل افسردگی و نارصایتی داری ک ب بچت این حس رسیدهچرا وقتی وصعت خوبه زندگیت خوبه تک یچه نگه داشت ...

چون دکتر بهم اجازه ی فرزند بعدی رو نداد 

دو قطبی دارم دارو می خورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چون دکتر بهم اجازه ی فرزند بعدی رو نداد دو قطبی دارم دارو می خورم

داروهات خوب نیست ک درمان نشدی

با پزشک دیگه مشورت کن برای کنترل ییماریت.

و مشورت برای اوددن بچه دیگه

بچه مثل بچه شما داریم تو فامیل نزدیک الان ۱۷سالشه تنها هم هست مدام ترس خودکشی داریم چون خودشم بیان میکنه

اونم مادرش مشکل اعصاب داره

ولی مادرش میگه اگه ۲تا بچه یودن شاید شرایط خیلی بهتر میشد ولی میگه دیر شده برای اون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

داروهات خوب نیست ک درمان نشدیبا پزشک دیگه مشورت کن برای کنترل ییماریت.و مشورت برای اوددن بچه دیگهبچه ...

عزیز کنترل شده هست بیماری من منتها خوب داروهای قوی می خورم که اگر بچه دار بشم باید قطع بشه 

چند تا دکتر مشورت کردم نظرشون این بود نباید داروهام  قطع بشه و اینکه دوران حاملگی و زایمان بیماریمو تشدید میکنه 

و از اون ورم پسرم علائم دو قطبی داره  

گرفتاریم زیاده نمی تونم تو این اوضاع بی ریخت پسرم حال خودمم بد کنم 

بعد دوباره بچه بیارم باز اگر این مشکل داشته باشه چی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیز ۱۲ سال سنی هست ک تشخیص بده چی فحش حساب میشه و چی حرف خوب 

پس من فکر کنم برای نشون دادن یا حتی خالی کردن خشمش داره از فحش دادن استفاده میکنه 

بنظرم با متخصص مشورت کن حتما 

چون ما هر کدوم طبق تجربه و در سطح خودمون نظر میدیم ولی این مسئله مهمی یه 

داروهات خوب نیست ک درمان نشدیبا پزشک دیگه مشورت کن برای کنترل ییماریت.و مشورت برای اوددن بچه دیگهبچه ...

نظرمو تو تاپیکت گغتم 

عزیز کنترل شده هست بیماری من منتها خوب داروهای قوی می خورم که اگر بچه دار بشم باید قطع بشه چند تا دک ...

اگه خیلی تو چشم هستید ک ممکنه دعا هم گرفته باشن برات

یا برای پسرت