2777
2789
عنوان

خانما وقتی پسرم بهم فوش میده چه واکنشی نشون بدم با ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا چالش زیادی تو خونه باهاش دارم درکش درست نیست همش بی احترامی میکنه زود عصبی میشه و بدون فکر حرف ...

از غیر شما، یاد گرقته

بچه منم با بچه فامیل میکشت معدرت میخوام ببخشیدا بیلاخ نشون میداد با اینکه اصلا نمیدونه این علامت یعنی چی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

افسزدگی شدید هم دلره می تریم بگم بره خودکشی کنه فکر کنه پیش خودش که من مامانم ناراحت میکتم پس من خوب ...

ای وای پس هیچی اینکار نکن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

باید شوهرت بترسونش ادبش کنه ،جرات نکنه فحش بده

اووو که چقدر باهاش حرف زد 

تقریبا عر روز گوشزد مبکنه بهش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نگاش میکنی به به من متنفرم بچه به مادرش اینجوری بگه چون مادرم بر نخوره بهتا خفه شو رو از کی یاد گرفته گوششو بپیچون دختر نیستا بگو معنی کلمه خفه شو میدونی یعنی چی بچه براش توضیح بده .بگو اینایی که این حرفارو میزنن بچه های خوبی نیستن میبینی با دعوا حل نمیشه باید باهاش حرف بزنی به طور قاطعانه و صریح و همینطور پدرش .یه کلیپ بود برای اونطرف چالش بود بچه ها به مادرشون جلوی پدرشون میگفتن شات آپ یعنی خفه شو پدرش میدویید دنبالش کتک یکی دیگه هم پدر خانواده میگفت حق نداری به مادرت بگی خفه شو باید پدرم تشر بره بش تنها خودت نمیتونی تربیت درستو کنی خسته میشی ول میکنی 

بچه ۱۲ساله چرا باید افسرده بشه؟مگه تو خونه باهمسرت دعوا دارید؟

نه اصلا 

علائم دو قطبی هم داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }